Anapolon Anadrol

Anapolon Anadrol

Anapolon Anadrol este un steroid oral creat cu scopul terapeutic de a trata afectiuni cum ar fi anemia sau alte boli duc la pierderea masei musculare. Este un steroid foarte eficient pentru cresterea masei musculare, a poftei de mancare, cresterea numarului de celule rosii.

La fel ca orice alt steroid Anapolon are pe langa aceste avantaje are si o serie de dezavantaje. Cele mai comune efecte secundare sunt inhibarea productiei naturale de testosteron, poate afecta profilul lipidic, retentie de apa sau un efect toxic asupra ficatului.

Intr-un mod paradoxal desi acesta contribuie la cresterea poftei de mancare, folosirea unei doze mari poate inhiba pofta de mancare. Anapolon nu se foloseste in doze mari si nici perioade lungi de timp. Acesta trebuie folosit cu mare precautie pentru a beneficia doar de efectele sale pozitive si nu de efectele sale negative.

Anadrol nu se foloseste fara un o schema de administrare. Ciclul trebuie sa fie bine definit ca timp si ca dozaj. Mai jos veti regasti detalii despre ce este un ciclu cu Anadrol si ce cantitati trebuie folosite.

Anapolon Anadrol Ciclu

Anapolon este un steroid la care curba de raspuns se aplatizeaza foarte repede. Asta inseamna ca atunci cand folositi 50 mg/zi veti obtine rezultate foarte bune. Folosirea unei doze de 100 mg/zi va aduce castiguri si mai bune. Dar in schimb folosirea unei doze de 150 mg/zi duce la multe efecte secundare si nu aduce castiguri mai mari ca o doza de 100 mg/zi.

Folosirea Anapolonului se face pe o perioada de maxim 6 saptamani. Se incepe cu o doza de 50 mg pe zi pentru 2 saptamani, apoi se creste pentru urmatoarele 4 saptamani la 100 mg pe zi. In tot acest timp se foloseste hepatoprotector Liv-52 sau Silimarina.

Un ciclu avansati cu Anapolon Anadrol arata in felul urmator:

1000 mg Sustanon + 400 mg Nandrolon pentru 12 saptamani.

Anadrol 6 saptamani: 2 saptamani 50 mg + 4 saptamani 100 mg

Acest ciclu nu se recomanda incepatorile sau intermediarilor. Acest ciclu este pentru avansati care au experienta de cativa ani in folosirea steroizilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *