Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals este o companie farmaceutica, infiintata la Chisinau in anul 2016.

Scopul companiei este de a ajuta oamenii sa fie mai sanatosi, sa traiasca mai mult si nu il utimul rand sa fie fericiti. Ca sa isi poata atinge obiectivul, foloseste ultimele cercetari in domeniul farmaceutic, sa produca medicamente de o buna calitate pentru preventia si tratarea diferitelor boli.

Balkan Pharmaceuticals produce doar medicamente de calitate, la un pret accesibil pentru majoritatea oamenilor, pretul fiind facut in functie de puterea de cumparare a oamenilor de rand. Donatiile facute de compania farmaceutica diferitelor institutii medicale, reprezinta un model de responsabilitate sociala corporativa.

Mai jos puteti gasi un video in care este prezentata compania si conditiile in care produsele sunt fabricate. Este in topul celor mai mari fabrici de medicamente din lume, a ajuns in acest top relativ repede, datorita calitatii produselor.

Balkan pharmaceuticals

Inceputurile companiei Balkan Pharmaceuticals

In anul 2006 s-a infiintat prima fabrica in Republica Moldova la Chisinau. Iar din anul 2009 medicamentele au inceput sa se vanda si in farmaciile din Ucraina. In Republica Moldova din anul 2010 in urma unei licitatii publice, devine furnizorul principal de medicamente pentru clinicile si spitalele din tara.

A doua fabrica s-a infiintat tot in anul 2010 la Singera, fiind al doilea mare complex de producere de medicamente. Compania Balkan Pharmaceuticals are peste 150 de specialisti din diferite domenii – chimisti, tehnologi, mecanici, ingineri, programatori, medici – specialisti cu certificari recunoscute la nivel mondial in domeniul lor de activitate. Specialistii nu sunt doar din Republica Moldova, ci sunt si din Ucraina, Romania si multe alte state europene. Scopul companiei este sa aibe cei mai buni specialisti, care sa corespunda nivelului foarte ridicat de cunostiinte pe care trebuie sa il aibe un specialist din domeniul farmaceutic.

In acest moment compania produce peste 220 de medicamente. Si anume produse antitumorale, hormonale, medicamante pentru sistemul nervos-central, a sistemului cardio-vascular, digestiv, analgezice, antiiflamatoare etc.

Balkan Pharmaceuticals este o companie cu capital romanesc. Aceasta a investit milioane de euro in constructia fabricilor de la Chisinau si de la Singera. Apartura este de ultima generatie, avand posibilitatea sa produca un volum mare de medicamente. Suprafata fabricii de la Singera are 10 mii de metri patrati, si corespunde tuturor standardelor GMP ( Good manufacturing practice).

In magazinul nostru gasiti steroizi Balkan la cele mai pune preturi, noi fiind importator direct al acestor produse. Steroizii sunt 100% originali, putand fi verificati pe site-ul oficial al producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *