Oxandrolon Anavar

Oxandrolon Anavar

Oxandrolon Anavar este un steroid foarte popular datorita efectelor sale pozitive asupra cresterii perfomantelor sportive fara efecte androgenice. Din acest motiv Oxandrolon poate fi folosit si de catre sportivele ce practica fitness-ul fara a aparea efecte secundare. Se foloseste pentru cresterea masei musculare, arderea grasimilor si cresterea fortei. In scopuri terapeutice se foloseste in tratarea osteoporozei si in tratarea anemiilor. Anavar fost creat cu scopul de a trata aceste afectiuni la femei si copii, cu efecte secundare minime.

Nu se foloseste atunci cand se urmareste cresterea in masa, acesta nefiind la fel eficient ca si Danabol sau Anapolon. Acumularile obtinute cu ajutorul Oxandrolon sunt de calitate si fara retentie de apa. In cazul Danabolului sau Anapolonului o mare parte din acumulare este reprezentata de retentia de apa. Aceasta retentie la sfarsitul ciclului se pierde dar se beneficieaza in timpul ciclului de o refacere si o pompare mult mai buna la antrenamente.

Doua dintre beneficiile majore ale Oxandrolon sunt: capacitatea de a mentine masa musculara in perioada de definire si cresterea ratei metabolice. Prin cresterea ratei metabolice se accelereaza si procesul de ardere a grasimilor, lucru foarte benefic in perioada de definire.

Oxandrolon este extrem de popular in randul sportivelor pentru capacitatea sa de a arde grasimile. Este mult mai eficient pentru femei, datorita faptului ca femeile sunt mult mai receptive la hormoni decat barbatii. Atunci cand este folosit de femei in dozele recomandate de catre specialisti, efectele secundare de masculinizare nu vor aparea. Desi nu are efecte secundare, daca este folosit o perioada lunga de timp acestea pot aparea.

Dezavantajul acestui produs este pretul ridicat pe care il are si riscul de a cumpara un produs contrafacut. Steroizii vanduti in magazinul nostru online e-steroizi.com sunt steroizi 100% originali, avand toate coduri de verificare.

Administrare Oxandrolon Anavar

Doza recomanda pentru barbati de Oxandrolon este cuprinsa intre 25-75 mg/zi pe o perioada de 8-10 saptamani. Datorita naturii non-aromatizante ginecomastia si retentia de apa nu reprezinta o problema. Nu se foloseste in timpul ciclului antiestrogeni iar la terminarea ciclului se recomanda folosirea Clomid-ului sau Tamoxifen-ului.

Doza recomandata pentru femei este de 10-20 mg pe zi pe o durata de 4-6 saptamani.

Balkan Pharmaceuticals este o companie cu renume international ce comercializeaza produse farmaceutice. Aici puteti verifica daca produsul cumparat este original.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *