Stanozolol Strombafort

Stanozolol Strombafort

Stanozolol strombafort este un steroid anabolizant, ce se gaseste atat sub forma de pastile cat si injectabila. Este un steroid sintetic, similar testosteronului, folosit in tratarea diferitelor afectiuni medicale, dar si de catre sportivii de perfomanta. La noi in tara ii cunoscut sub denumirele de Strombafort sau Winstrol. A fost creat de Wintrop Laboratories in anul 1950. Iar de atunci este unul dintre cei mai populari si folositi steroizi din lume. Numele de stanozolol de foarte multe l-am auzit vehiculat in presa, din cauza rezultatelor pozitive ale sportivile de top din lumea ciclismului si al atletismului. In anul 1988 Ben Johanson, a castigat medalia olimpia la atletism, castigand detasat competitia, apoi fiind depistat pozitiv la teste cu substanta Stanozolol.

Cum functioneaza Stanozolol strombafort?

Stanozolol (strombafort) este o forma modificata structural al dihidrotestosteronului (DHT). Datorita acestor modificari de structura, androgenitatea hormomului este scazuta, iar putea sa anabolica este cresa cuta. Aprecierea sa anabolica este de 320, in timp ce cea androgenica este de 20. Cel mai important lucru este ca aprecieriile sale se regasesc si in rezultate, fiind un steroid anabolizant foarte eficient.

O alta trasatura importanta al acestui steroid este ca are capacitea sa scada nivelul de SHBG – Sex Hormone Binding Globulin. Datorita acestui lucru nivelul de testosteron liber in sange creste. Majoritatea steroizilor actioneaza asupra nivelului de SHGB din sange dar stanozolol intr-o mai mare masura. Studiile arata reduceri al SHBG-ului de pana la 50% in primele zile de utilizare, chiar cu doze relativ mici. Alte efecte pozitive sunt cresterea sintezei proteice si cresterea retentie de azot in muschi.

La fel ca si alti steroizi creste numarul de celule rosii si inhiba hormonii glucocorticoizi, dar nu la fel de mult. Multi utilizatorialte se intreaba cum sa foloseasca strombafort, si care varianta este mai eficienta, cea orala sau cea injectabila?

Unele studii au sugerat ca folosirea stanozololui sub forma de pastile scade mai mult nivelul de SHBG decat varianta injectabila. Iar varianta injectabila fiind mai puternica miligram per miligram. Este considerat cel mai bun steroid pentru imbunatatirea conditiei atletice a unui sportiv. Are o putere extraodinara de a dezvolta forta, si viteza, acesta fiind un motiv pentru care este considerat steroidul ciclistilor si al atletilor.

Deoarece el nu retine apa, kilogramele in plus nu au cum sa apara, castigurile fiind de masa musculara de calitate. Vascularizarea este si ea pronunta in timpul ciclului, fiind util in perioada precompetitionala.

Asupra productiei de testotosteron are actiune directa, suprimand-o iar pentru acest lucru este necesara folosirea Pregnylului in timpul ciclului sau post ciclu.

Administrarea Stanozololului:

In cazurile medicale pentru barbati se folosesc aproximativ 2 mg de 3 ori pe zi. Doza normala de strombafort pentru femei este de 4 mg/zi sau de 2 ori cate 2 mg. Daca efectele de virilizare nu apar se poate folosii pana la 6 mg/zi. Atunci cand se foloseste varianta injectabila doza de 50 mg la doua saptamani, este cea recomandata.

Sportivii de perfomanta folosesc aproximativ 25-50 mg pe zi. In cazul strombafortului pastile doza este de 25 de mg/zi, iar pentru varianta injectabila de 50 mg/zi. Cu aceste doze rezultatele trebuie sa fie evidente pentru orice sportiv, iar efectele secundare sa nu apara. In lumea culturismului chiar si dozele de 100 mg/zi nu sunt rare, desi nu este o doza recomandata.

Utilizarea strombafortului se foloseste pe o perioada maxim de 8 saptamani, in dozele recomandate, altfel pot aparea efecte toxice asupra ficatului. Pentru sportivele de la fitness, strombafort pastile este varianta cea mai folosita, deoarce isi pot administra cu usurinta doza de 5 mg/zi. Nu este recomandat ca sportivele sa foloseasca 10 mg/zi de la inceput, decat in cazul in care ciclurile anterioare cu doza minima, nu a dat rezultatele dorite. Durata unui ciclu pentru o sportiva ce practica fitness este de maxim 6 saptamani.

Functiile strombafortului:

Stanozolol este un steroid anabolizant oral, usor de procurat dar in acelasi timp si foarte contrafacut. O recomandare personala ar fi Strombafort de la Balkan Pharmaceuticals. Cel mai important lucru atunci cand achizitionam steroizi este sa cumparam steroizi originali. Strombafort Balkan este cu singuranta produsul cautat, deoarece el se gaseste in foarte multe farmacii din Europa. Are un cod fiecare blister de pastile sau fiola, ce poate fi verificat pe site-ul oficial al companiei.

Doua variante foarte bune sunt winstrol de la Sterling sau de la Hilma Biocare, folosite de multi ani cu incredere de sportivii de perfomanta.

Cumparati steroizi online

Cumpararea steroizilor dintr-un magazin online are mai multe avantaje, unele dintre ele sunt legate de pretul mult mai accesibil decat de la vanzatorii locali, o gama diversificata si timp de livrare foarte scurt. Desi multi oameni sunt sceptici cand vine vorba sa cumpere steroizi online, o varianta buna ar fii sa cumpere cateva fiole pentru test. Iar apoi cand s-au convins ca steroizii sunt originali, sa comande intregul ciclu.

Cicluri cu stanozolol strombafort

Deoarece stanozolol este multifunctional, contribuind atat la arderea grasimilor, dezvoltarea masei musculare cat si cresterea fortei se poate asocia cu majoritatea sterozilor anabolizanti. De evitat atunci cand se folosese varianta orala, sa se combine cu un alt steroid oral. Amandoua admnistrate impreuna devin toxice pentru ficat, creandu-i leziuni.

Un ciclu foarte des folosit este Testosteron Propionat + Strombafort + Primobolan. Doza de testosteron fiind de 400 mg/saptamana, 25 de mg strombafort /zi, iar Primobolan de minim 400 mg/saptamana. Acest ciclu arde grasimile si dezvolta o masa musculara de o buna calitate. Toti acesti steroizi se gasesc atat la Balkan, cat si la Sterling si Hilma. Poate fi folosit si in ciclurile de masa, desi nu retine apa iar cresterile in greutate nu sunt foarte mari, el dezvolta forta musculara care este necesara pentru dezvoltarea muschilor.

In perioada de masa atunci cand nu dorim sa retinem apa sau sa depunem grasime se poate folosi un ciclu complex cuprins din Sustanon + Boldenon + Stanozolol. Acestia sunt steroizi destul de blanzi, care nu au foarte multe efecte secundare, mai ales daca se folosesc in dozele optime recomandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *