Steroizi Balkan originali vs Fake

Steroizi Balkan originali vs Fake

Deoarece multi culturisti s-au plans de faptul ca au cumparat Steroizi de la Balkan Pharmaceuticals Fake am hotarat sa scriu un articol. In acest articol va arat diferentele dintre produsele originale si cele contrafacute.

In primul rand trebuie sa stiti ca Balkan Pharmaceuticals este o companie farmaceutica ce produce peste 220 de medicamente fiind una dintre cele mai mari din Europa. Produsele lor sunt considerate fiind printre cele mai bune atat timp cat sunt cele originale produse de ei.

Trebuie sa stiti faptul ca nu exista un site unde puteti verifica distribuitorii companiei. Acele site-uri nu sunt detinute de compania Balkan. Sunt create de unii vanzatori pentru a crea o impresia falsa cumparatorilor.

Verficati autenticitate produselor inainte de a le folosi pe site-ul oficial al companiei

Verificati steroizi balkan originali vs fake inainte de ai folosi!

Fiecare produs are un cod de verificare si il puteti verifica aici. In baza acestui cod utilizatorul poate afla informatii despre lotul din care face parte, denumirea produsului, data fabricarii si termenul de valabilitate a produsului.

Mai puteti afla si de cateva ori codul a fost introdus pentru verificare. Acest detaliu poate indica daca produsul este autentic sau nu. Datorita faptului ca fiecare fiola are un cod unica, introducerea lui de prea multe ori vor fi identificate de sistem ca fiind suspecta. Daca gasim un numar mare de verificari produsul este cu siguranta contrafacut.

Balkan Pharmaceutical din dorinta de a proteja consumatorii sai a creat un sistem complex cu metode noi si inteligente pentru a impiedica contrafacerea produsului.

In primul rand au optat pentru un design complex cu o holograma integrata ce nu poate fi deslipita sau stearsa.

Cutiile cu steroizi injectabili contin 10 fiole, pe fiecare fiola fiind printate seria produsului, data expirarii (luna si anul), si codul UPIC de indentificare format din 8 cifre.

Cutiile cu steroizi pastile contin 4 blistere cu cate 25 de pastile sau 3 blistere a cate 20 de pastile, in functie de tipul produsului.

Pe spatele blisterului veti gasi o holograma, iar pe fata veti gasi seria produsului, data expirarii (luna si anul), si cel mai important un cod unic de verificare din 14 cifre.

Verificarea autenticitatii este una foarte simpla, blisterele si fiolele contine un cod QR. Scanand acest cod cu telefonul, veti fi redirectionat pe site-ul oficial al producatorului.

Verficare steroizi balkan originali vs fake

Va ramane sa introduceti codul de verificare de pe fiola sau de pe blisterul cu pastile (nu se gaseste pe cutie). Important, introducerea caracterelor este obligatoriu sa fie facuta cu majuscule (litere mari). Cutiile nu contin coduri pentru o siguranta sporita, fiind pe cutie ar putea fi folosite multe mai usor.

Pe ambalaj se va gasi informatiile scrie atat in limba romana cat si in limba engleza. Denumirea produsului este scrisa in relief. Pentru persoanele cu deficiente de vedere se vor regasi si caractere braille.

Pastilele prezinta niste particularitati diferite, greu de produs de cei ce le contrafac. Datorita noilor directive de productie a produselor ecologice, pastilele sunt acoperite cu un strat de film, colorantii utilizati la producere fiind infonsivi si de o culoare unica.

Am scris acest articol din doua motive, pentru a va ajuta sa va feriti de produsele contrafacute care pot fi daunatoare organismului si pentru a avea o mai mare incredere in magazinul nostru. Luand in considerare aceste informatii puteti avea incredere in produsele de la Balkan Pharmaceuticals. Si in acelasi timp evitati riscul de a cumpara un produs contrafacut.

Aici puteti gasi toata gama de steroizi Balkan. In magazinul nostru online veti gasi produse de la Balkan Pharmaceuticals 100% originale. Achizitionand produsele direct de la producatori sansele de a vinde un produs contrafacut sunt 0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *