Boldenon Hilma

200,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: boldenon undecilenat

Producator: Hilma Biocare

Boldenon Hilma este un steroid cu usoare efecte secundare androgenice dar cu un efect anabolizant satisfacator. Are efect indelungat, admnistrarile putand fi facute rar o data sau de doua ori pe saptamana. Efectul este asemanator cu al testosteronului, diferenta constand in efectele secundare androgenice mai putine in cazul boldenonului.

Boldenon Hilma efecte pozitive:

Se poate folosi singur sau impreuna cu alte anabolizante, durata unui ciclu trebuie sa dureze aproximatix 8-12 saptamani, pentru a obtine rezultatele dorite. Utilizatorii acestui preparat vor simti urmatoarele efecte:

  •  cresterea apetitului
  • cresterea simultana a masei musculare si a fortei
  • cresterea rezistentei
  • recuperare rapida dupa antrenamentele intense
  • grabeste sangele oxigenat spre muschi
  • are efecte toxice minime asupra organismului

Admnistrarea boldenonului:

Pentru a putea folosi acest preparat in siguranta, trebuie sa respectati atat durata ciclului, cat si doza recomandata. Un ciclu nu trebuie sa depaseasca 12 luni, iar doza optima este de 400-800 mg/saptamana.

Ca orice alt steroid anabolizant are si efecte secundare, cele mai intalnite sunt: cresterea tensiunii arteriale, aparitia acneei, marirea prostatei si calvitie. Persoanele predispuse la aceste efecte secundare este indicat sa se fereasca sa il foloseasca. Pentru cei ce nu sunt predispusi, respectarea dozei si durata ciclului ar trebui sa ii fereasca de aceste efecte secundare.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Boldenon Hilma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…