Reducere!

Boldenon

230,00 lei 180,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Boldenon Undecilenat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Boldenon mai este cunoscut si sub denumirea de Equipoise, avand substanta activa boldenon undecilenat. Este la fel de anabolic ca si testosteronul, dar cu o activitate androgenica mai scazuta. Din acest motiv castigurile in masa musculara nu vor fii la fel ca si in cazul testosteronului, dar cresterea fortei va fi la fel. Acesti doi steroizi combinati intr-un ciclu va aduce castigurile considerabile in masa musculara de calitate si forta. Numarul celulelor rosii sunt mult mai crescute in timpul ciclului cu boldenon decat in cazul altor steroizi.

Boldenon este considerat o alternativa excelenta nandrolonului, construind o masa musculara mai calitativa decat in cazul nandrolonului.  Cu toate acestea este destul de dificil sa punem doar masa de calitate cu acest steroid, deoarece el creste pofta de mancare. Pentru a dezvolta masa musculara de calitate trebuie evitat zaharul si grasimea.  Dieta sa fie bazata pe proteine, carbohidrati complecsi si grasimi sanatoase.

Cele mai bune rezultate se obtin cand se combina in cicluri complexe. Un exemplu de ciclu care ar dezvolta masa musculara si forta este Sustanon + Boldenon + Turanabol. Durata unui ciclu Boldenon trebuie sa fie lung intre 12-16 saptamani, efectele nefiind imediate, datorita perioadei mari de injumatatire.

Doza optima de Boldenon este intre 200-600 mg/saptamana. Cele mai bune rezultate se obtin la o doza de 600 mg/saptamana. Dozele mari nefiind si in cazul acestui steroid asociate cu o crestere a masei musculare. Acest steroid poate fii folosit si de sportive, doza recomandata pentru ele fiind de 50 mg/saptamana. Femeile ce sunt predispuse la virilizare, pot si la aceasta doza sa aibe acest efect secundar.

Desi este un steroid relativ usor asupra productiei de testosteron, este indicat sa se foloseasca o terapia post ciclu. Perioada de detectie a boldenonului este de 5 luni.

Efectele secundare ale acestui steroid sunt moderate, fiind considerat un steroid destul de bland.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Boldenon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *