Reducere!

Ciclu Danabol / Naposim

150,00 lei 130,00 lei

Cantitate: 150 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Methandienona

Producator: Balkan Pharmaceuticals

Categorie:

Ciclu Danabol / Naposim este unul dintre cei mai populari steroizi pastile, este folosit atat de incepatori cat si de avansati impreuna cu alti steroizi. Mai este cunoscut si sub numele de Naposim sau Dia, iar substanta activa se numeste methandienona. Se gaseste in diferite concentratii 5 mg, 10 mg sau 50 mg. Cea mai folosita concentratie fiind cea de 10 mg.

De ce este asa de popular Danabol?

Popularitatea ii vine din doua motive: este un steroid sub forma de pastile ieftin, iar al doilea motiv este ca dezvolta  rapid forta si masa musculara. Trebuie luat in considerare ca nu are doar efecte pozitive ci are si unele efecte secundare. Pentru a le evita este necesar sa se foloseasca in dozele recomandate si sa nu se depaseasca 6 saptamani. Fiind un steroid oral poate fi toxic pentru ficat, de aceea un hepatoprotector trebuie folosit intotdeauna in timpul ciclului. Exista o varianta mai concentrata folosita mai mult de cei avansati si anume Danabol 50 mg.

Aromatizarea poate da si ea batai de cap, iar pentru aceasta se poate folosi Tamoximed sau Provimed.

Cum trebuie sa arate ciclu Danabol / Naposim?

Doza optima este de 30-50 mg/zi, iar durata ciclului sa nu depaseasca 6 saptamani. In timpul ciclului se foloseste 20 mg de Tamoximed pe zi si 2-4 pastile de Liv52 pe zi. Cresterilor vor fii rapide atat in masa musculara cat si in forta.

Atunci cand se urmareste definirea musculara, Dana trebuie evitat, el se foloseste decat in perioadele de acumulare.

Pachetul contine: 150 pastile de Danabol Balkan.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciclu Danabol / Naposim”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *