Reducere!

Clenbuterol Hilma

100,00 lei 70,00 lei

Cantitate: 50 tablete

Concentratie: 40 mcg/tableta

Substanta: Clenbuterol

Producator: Hilma Biocare

Categorie:

Clenbuterol Hilma se utilizeaza ca termogenic, din acest motiv administrarea se face in perioada cand se doreste pierderea in greutate. Majoritatea utilizatorilor de steroizi anabolizanti aleg Clenbuterol cand doresc sa piarda din tesutul adipos sau cand doresc sa il mentina la un nivel scazut.

Actiunea sa este una destul de simpla, crescand temperatura corpului, caloriile sunt arse intr-un ritm mai accelerat. Dupa administrare etapele spre arderea grasimilor sunt urmatoarele:

  •  creste temperatura corpului
  • metabolismul se accelereaza
  • celulele grase sunt stimulate
  • se descompun trigliceridele iar in acest fel apare pierderea grasimii.

Desi este extrem de util in perioada de definire acesta nu face minuni, o dieta restrictionata si un program cardio intens este absolut necesar. Desi multi considera ca folosirea clenbuterolului este suficienta pentru slabire este ceva complet gresit. Acesta reuseste sa imbunatateasca si sa grabeasca procesul de slabire. Cea mai buna perioada de a adauga clenbuterol unui ciclu de definire este in ultimele 8-10 saptamani, atunci progresele incep sa scada.

Cele mai frecvente efecte secundare sunt: senzatie de nervozitate, maini tremurande si transpiratie crescuta. Aceste efecte secundare sunt direct proportionale cu doza administrata. Din acest motiv este foarte important sa nu se abuzeze de acest preparat si sa fie folosit doar de persoanele 100% sanatoase.

Administrare Clenbuterol Hilma

In medicina dozele cel mai des folosite sunt cuprinse intre 20 mcg si 40 mcg. Unele persoane necesitand doze mai mari, folosite pentru o perioada scurta de timp. Aceste doze ar trebui in mod normal sa repare problemele de respiratie.

Atunci cand este folosit de sportivi ca si termogenic dozele de Clenbuterol vor fi pentru inceput scazute crescand treptat doza. Doza optima pentru barbati este de 40 mcg pe zi in timp ce femeile folosesc 20 mcg pe zi. Pe masura ce organismul se adapteaza se poate folosi doze de pana la 80 mcg pentru barbati si 40 mcg pentru femei.

Durata unui ciclu cu Clenbuterol nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clenbuterol Hilma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *