Clenbuterol Sterling

70,00 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 20 mcg/pastila

Substanta: Clenbuterol

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Categorie:

Clenbuterol Sterling este un beta-2-antagonist, fiind cel mai cunoscut arzator de grasimi din randul steroizilor anabolizanti.

Cum actioneaza Clenbuterol Sterling?

Actiunea clenbuterolului este asemanatoare hormonilor andrenalina si noradrenalina, si anume pregatind corpul pentru exercitiul fizic. Oxigenarea plamanilor este mai buna in timpul utilizarii, deoarece el deschide caile respiratorii. Este contraindicat persoanelor ce sufera de afectiuni grave ale ficatului, inimii, rinichilor, a glandei tiroide sau cei cu diabet. La fel ca si in cazul tuturor steroizilor anabolizanti, este obligatoriu sa fie folositi decat de persoanele sanatoase si sa fie  folosite doze moderate.

Clenbuterolul actioneaza prin cresterea temperaturii corpului, a ratei metabolismului si scaderea poftei de mancare. Sportivii de perfomanta in special culturistii il folosesc pentru arderea grasimilor inainte competitiilor, dar si pentru efectul sau anticatabolic. Efectul anticatabolic previne pierderea de masa musculara in timpul dietei, lucru foarte benefic atunci cand numarul de calorii este foarte redus.

Arderea grasimilor nu se face direct de catre clenbuterol, ci actionand prin stimularea mitocondriilor din celulele grase.

Efectul clenbuterolului se pierde dupa aproximativ 8 saptamani, cand temperatura corpului revine la normal.

De aceea este recomandat sa se foloseasca in acest interval, pentru ca apoi folosirea lui este total inutila. Pentru cei ce il folosesc pentru efectele sale anticatabolice, trebuie stiut faptul ca dupa 18 zile acest efect dispare.

Rezultate obtinute in timpul ciclului

S-au scris multe despre clenbuterol, si faptul ca are efecte anabolice, ceea ce este cu totul neadevarat. Cele mai bune efecte pe care le are sunt asupra arderii grasimilor si impiedicarea pierderii de masa musculara in timpul ciclului de definire.

Pentru a avea rezultate bune, nu este suficient folosirea clenbuterolului, ci este absolut necesar si o dieta restrictiva cu cat mai putini carbohidrati si grasimi.

Doza optima: 40-120 mcg/zi

Durata ciclului: majoritatea sportivilor il folosesc inainte concursurilor pe o perioada de maxim 8 saptamani.

Cicluri cu Clenbuterol: deobicei este adaugat unor cicluri mai complexe de definire, iar un ciclu extrem de popular este impreuna cu T3.

Pret: este un steroid foarte accesibil si din acest motiv nu s-au raportat cazuri de variante fake al acestui produs.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clenbuterol Sterling”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *