Clomid PCT

130,00 lei

Cantitate: 40 pastile

Concentratie: 50 mg/pastila

Producator: Balkan Pharmaceuticals

 

Categorie:

Clomid PCT este una dintre cele mai eficiente si folosite terapii dupa un ciclu cu steroizi. Acesta readuce nivelul de testosteron la normal. Utilizarea terapiilor post ciclu este necesara dupa folosirea oricarui anabolizant, pentru a evita efectele secundare ce apar atunci cand nivelul de testosteron propriu sunt foarte scazut. Un alt motiv foarte important este si acela de a nu pierde masa musculara acumulata in timpul ciclului.

Aceasta terapie este mult mai puternica decat terapia clasica cu Nolvadex, revenirea fiind de 100% in patru saptamani de utilizare. Terapia se incepe la aproximativ 2 saptamani de la ultima injectie administrata, iar daca se folosesc tablete terapia se incepe imediat dupa incetarea utilizarii.

Schema de utilizare:

Saptamana 1: 75 mg/zi

Saptamana 2: 75 mg/zi

Saptamana 3: 50 mg/zi

Saptamana 4: 25 mg/zi

Nu se recomanda folosirea unor doze mai mari, deoarece pot aparea efecte secundare. Aceste doze sunt suficiente pentru o revenire rapida si eficienta, in cazul in care ati folosit un ciclu normal de 16 saptamani. Daca ati folosit steroizi pentru o perioada de cativa ani, atunci cu siguranta veti avea nevoie de o altfel de terapie.

Acest PCT contine 40 de tablete de Clomed (Clomid) de la Balkan Pharmaceuticals. Este un produs farmaceutic, 100% original, avand pe fiecare blister un cod pentru verificarea autenticitatii.

 

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clomid PCT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *