Reducere!

Danabol-Methandienone, Hilma Biocare

100,00 lei 90,00 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10mg/pastila

Substanta: Methandienone

Producator: Hilma Biocare

Categorie:

Danabol-Methandienone este un steroid anabolizant sub forma de pastile, produs de o fabrica cu renume international pe piata steroizilor Hilma Biocare. Principalele lui scopuri sunt: imbunatatirea perfomantei sportive, cresterea in volum a masei musculare, rezistenta si recuperarea dupa efort. Se spune ca produce o dezvoltare a masei musculare mai repede decat testosteronul, acest lucru fiind putin periculos, ca pe langa efectele anabolice pe care le are, vine si cu o serie de efecte estrogenice si androgene.

Sub ce denumiri comericiale se mai gaseste Danabol-Methandienone?

Methandienona se comercializeaza sub diferite denumire comerciale: Danabol, Naposim, Methandienone, Methan, Dianabol, Dranabol, Dbol etc. Cele mai populare denumiri in Romania sunt Danabol si Naposim. Toate aceste produse contin acceasi substanta activa. In anii 1950 produsele pe baza de testosteron si derivati ai acestuia au fost lansati pe piata de catre SUA si Rusia pentru a imbunatati perfomantele sportivilor de la jocurile Olimpice. Dupa mai multi ani de reusite si esecuri, John Ziegler a reusit sa creeze “pastila minune” Dianabol.

In anii ’60 a devenit Danabol, iar acum este vandut in aproape toate tarile din lume, fiind cel mai popular steroid sub forma de pastile. Cat ar fi el de minunat, el vine si cu o serie de efecte secundare la nivelul ficatului, un nivel crescut de estrogen, ginecomastie la barbati, retentie de apa si acnee.

Pentru a evita aceste efecte secundare in primul rand persoanele ce sufera de aceste afectiuni trebuie sa il evite complect, iar cei sanatosi sa isi ia masuri de precautie. Prima masura de precautie este doza pe care o foloseste si durata ciclului. Iar apoi sa folosesca antiestrogeni cum ar fii Proviron, Tamoxifen sau Anastrozol si hepatoprotectoare. Ca orice steroid sub forma de pastile, el se metabolizeaza in ficat, ceea ce poate deveni toxic.

Efectele benefice ale Danabolului sunt:

.Imbunatatirea perfomantei sportive
.Cresterea rezistentei si andurantei
.Dezvoltarea masei musculare
.Retentia de Potasiu si de Azot crescute
.Cresterea rapida a fortei musculare

Durata unui ciclu cu Danabol-Methandienone nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani. Iar doza optima este de 20 mg/zi, iar pe langa acestea daca se folosesc antiestrogeni si hepatoprotectoare, un sportiv sanatos ar trebui sa fie ferit de efecte secundare. A se evita se se combine cu steroizi pastile, putand fii asociat decat cu steroizi injectabili. Cel mai popular ciclu pentru masa musculara este Testosteron + Deca + Danabol.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Danabol-Methandienone, Hilma Biocare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *