Reducere!

Decabolin

23,00 lei 20,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: Nandrolon decanoat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Decabolin  este cel mai utilizat steroid pe baza de nandrolon, si in acelasi timp printre cei mai utilizati steroizi injectabili. In timpul administrarii se acumuleaza masa musculara de calitate cu efecte secundare relativ putine, ceea ce il face un steroid foarte cautat. A fost conceput pentru tratatea unor afectiuni ale copiilor, femeilor si al batranilor, din acest motiv este foarte cautat de persoanele ce vor sa isi asume putine riscuri atunci cand folosesc steroizi.

Administrare si rezultatele obtinute intr-un ciclu cu Decabolin ( Nandrolon Decanoat )

Nandrolon Decanoat este cel mai folosit steroid injectabil dupa testosteron. Majoritatea ii folosesc impreuna in cicluri de 10-12 saptamani cu rezultate uimitoare. S-au inregistrat cresteri de pana la 15 kg intr-un singur ciclu. Are o perioada de viata destul de lunga de pana la 2-3 saptamani, putand fi administrat rar fara nici o problema.

Efectul anabolic este unul foarte pronuntat, dar in acelasi timp fara efecte secundare precum cele androgenice sau estrogenice. Efectul anabolic al nandrolonului este mai mare decat al testosteronului, dar cu valoare androgenica mult mai scazuta.

Un alt avantaj pe care il au cei ce folosesc nandrolon este ca ajuta la ungerea si refacerea articulatiilor. Este un real ajutor celor ce folosesc greutati mari in perioadele de acumulare de masa musculara. Refacerea articulatiilor se face pe doua cai: prin cresterea absorbtiei de minerale la nivelul tesutului osos si prin cresterea sintezei colagenului.

Nu este un constructor rapid de masa musculara, rezultatele apar doar in cicluri lungi, efectele dupa prima administrare simtindu-se abia in 2-3 saptamani.

Cicluri: – unul dintre cele mai populare cicluri cu steroizi din lume este Testosteron Enantat + Nandrolon decanoat + danabol.

– 500 mg Testosteron enantat + 400 mg Decabolin + 30 mg danabol.  Testo Enantat si Deca se folosesc timp de 12 saptamani iar Danabol timp de 6 saptamani. La sfarsitul acestui ciclu se recomanda terapie postciclu deoarece in acest timp productia proprie de testosteron va fii suprimata.

Doza optima: – 200-600 mg/saptamana

Durata ciclului: 10-12 saptamani

Timpul de detectie: 18 luni

Terapie post ciclu: – o terapie post ciclu bazata pe Pregnyl si Clomid va reface in totalitate productia de testosteron. Cu ajutorul unei terapii pierderile de masa musculara dupa terminarea ciclului vor fi destul de mici.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Decabolin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *