Reducere!

Drostanolon Propionat – Masteron

23,00 lei 21,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Drostanolon Propionat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Drostanolon Propionat sau Masteron este un steroid vechi de calitate fara prea multe efecte secundare ideal pentru cei ce vor sa evite efectele secundare ale steroizilor.

Drostanolon este un deriviat al dihidrotestosteronului cu un efect anabolic mediu si unul puternic androgen. Pentru cei ce sunt sensibili la steroizii ce se aromatizeaza, drostanolon propionat este ideal deoarece el nu se converteste in estrogen, deci ginecomastia si retentia de apa nu sunt o problema.

El poate fi folosit chiar pe post de antiestrogen in cicluri, avand un efect asemanator Provironului.

Utilizare Drostanolon Propionat / Masteron

Masteron se utilizeaza atat in perioadele de masa musculara atunci cand se urmareste calitatea, dar de cele mai multe ori se foloseste in perioada precompetitionala pentru definire si reliefare.

Avand un puternic efect androgen, in timpul ciclului unii utilizatori pot simti o agresivitate crescuta. Aspectul muschilor este unul pronuntat si dur, datorita faptului ca arde grasimea corporala.

De fapt toti steroizii androgeni contribuie la arderea grasimilor si la impiedicarea depunerii lor, dar Masteronul fiind un derivat al DHT, se pare ca este mult mai eficient.

Cel mai puternic efect asupra definirii musculare il are la sportivii cu un procentaj redus de grasime sub 10 %. Pentru acest procent de grasime trebuie tinuta o dieta hiperproteica si adaugarea antrenamentelor cardio.

Este considerat de majoritatea barbatilor un steroid cu putine efecte secundare si usor de tolerat. Daca este folosit de femei acestea risca sa le apara simpome de virilizare. Efectele de virilizare se pot evita doar daca se foloseste un plan bine pus la punct de administrare.

Doza optima: 400 mg/saptamana

Durata ciclului: aprox 6-8 saptamani

Cicluri: – pentru dezvoltarea masei musculare de calitate se poate asocia cu Nandrolon, Boldenon sau Testosteron Propionat.

– in perioadele de definire se poate asocia cu Stanozolol, Primobol sau Oxandrolon.

Pret: – are un pret de vanzare mediu.

 

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drostanolon Propionat – Masteron”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…