Reducere!

Masteron Propionat Deus Medical Super oferta Stoc Limitat!!!

21,00 lei 10,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Drostanolon Acetat

Producator: Deus Medical

Masteron Propionat Deus Medical este un derivat sintetic al dihidrotestosteronului. Are un efect androgen puternic acesta oferind musculaturii un aspect dur, crescand in acelasi timp sintenza proteica si nivelul de azot. Deoarece este un dihidrotestosteron, aceasta nu se aromatizeaza la nicio doza. Riscul de a aparea ginecomastia sau retentia de apa nu exista. Are chiar efect anti-estrogen, in ciclurile in care este asociat nu se foloseste anti-estrogeni.

Masteronul este utilizat in pricipal in perioada de definire, atunci cand se doreste pastrarea masei musculare si eliminarea apei si a grasimii. In randul culturistilor a devenit popular pentru efectul diuretic pe care il are si pentru definirea musculara.

Din punct de vedere al efectelor secundare, Masteron este un steroid destul de sigur, deoarece nu este hepatotoxic. Ginecomastia si tensiunea arteriala ridicata nici ele nu reprezinta o problema, deoarece acesta nu retine apa.

Rezultate obtinute cu Masteron Propionat Deus Medical

Primul efect pe care il vom intalni in timpul utilizarii acestui produs este o duratitate si definire extrema. Este foarte important si nivelul de grasime pe care il are sportivul. Cele mai bune rezultate se pot observa cand corpul are sub 10% grasime. Culturistii il folosesc in ultimele saptamani inainte concursului pentru un aspect diferit al muschilor.

Se poate asocia cu Winstrol, Testosteron propionat, Anavar, Primobolan sau Parabola. De obicei ciclurile de definire sunt compuse din acesti steroizi. Datorita asimilarii rapide, este necesar administrarea lui o data la doua zile.

Doza recomanda este de 100 mg, de trei ori pe saptamana.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masteron Propionat Deus Medical Super oferta Stoc Limitat!!!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…