Reducere!

Masteron Enantat Deus Medical

22,00 lei 14,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: Drostanolon Enantat

Producator: Deus Medical

Masteron Enantat Deus Medical este un steroid bland folosit pentru dezvoltarea masei musculare de calitate si in ciclurile de definire. Efectul anabolic este unul moderat, in schimb avand in efect androgenic foarte pronuntat. Un beneficiu este ca nu se conversteste in estrogen, ginecomastia nefiind o problema. In ciclurile in care este adaugat Masteron nu este necesar sa se foloseasca un anti-estrogen, acesta protejand organismul de aceste efecte secundare.

In ciclurile de masa se poate adauga Testosteron propionat si Nandrolon, rezultand o masa musculare de calitate fara retentie de apa si grasime. In perioadele de definire se asociaza cu Anavar, Primobolan sau Winstrol. Nu este suficient folosirea steroizilor pentru a atinge aceste obiective, dieta fiind foarte importanta.

Administrare Masteron Enantat Deus Medical:

Avand atasat esteronul enantat eliberarea substantei in sange se va realiza treptat, in acest caz injectarile putand fi rare. Un total saptamanal eficient este de 400 mg. Aceasta doza avand efecte pozitive satisfactoare si putine efecte negative. Durata unui ciclu poate fi de pana la 8 saptamani.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masteron Enantat Deus Medical”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *