Masteron enantat

245,00 lei

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: Masteron Enantat

Producator: Hilma Biocare

Masteron Enantat este un steroid anabolizant folosit de sportivi pentru capacitatea sa de a dezvolta masa musculara de calitate. In timpul ciclului cu Masteron Enantat utilizatorul pe langa cresterea masei de calitate va beneficia si de eliminarea retentiei de apa si arderea grasimilor. Prin aceste beneficii se va ajunge la o forma fizica de invidiat. Pe langa aceste trasuturi are capacitatea de a preveni aparitia ginecomastiei, actionand ca un antiestrogen.

Se foloseste in general de catre sportivi inainte concursurilor pentru definire si reliefere. Poate fi folosit cu succes si in perioada de acumulare, avand efecte anabolice notabile. Pentru castiguri mai pronuntate se poate asocia cu Danabol, Nandrolon sau Boldenon si Testosteron atunci cand se doreste acumularea de masa. In perioada de definire se combina cu Trenbolon, Primobolan, Winstrol si Testosteron. Chiar si in aceste ciclurile combinate nu mai este necesara adaugarea unui antiestrogen. Masteron va actiona in organism ca si Provin, protejand organismul impotriva aromatizarii.

Se stie foarte bine ca toti steroizii contribuie la arderea grasimilor, dar Masteron o face mult mai bine ca alte produse. Pentru persoanele ce au un nivel scazut de grasime, sub 10%, definirea si duritatea se vede mult mai repede.

Administrare Masteron Enantat

Ca orice anabolizant pentru a putea fi folosit in siguranta, este necesar sa se tina cont de dozele recomandate si de durata ciclului pentru a evita efectele secundare.

Doza saptamanala recomandata este de 300-500 mg. Datorita atasarii esterului enantat, administrarile pot fi rare chiar si o singura administrare saptamanala. Pentru cele mai bune rezultate se recomanda administrarea sa de doua ori pe saptamana, de exemplu luni si joi in doze egale.

Durata unui ciclu este foarte importanta atunci cand se doreste evitarea aparitiei efectelor secundare. Este recomandat sa se foloseasca pe o perioada de maxim 8 saptamani. Cel mai important lucru este ca utilizatorul sa fie 100% sanatos.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masteron enantat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *