Reducere!

Masteron Hilma, Drostanolon Propionat

230,00 lei 200,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Drostanolon propionat

Producator: Hilma Biocare

Masteron Hilma contine substanta activa Drostanolon Propionat. Este un steroid bland, folosit in special in perioadele de definire, dar avand si efecte anabolice. Are efect anti-estrogenic puternic, in ciclurile in care el este introdus, utilizarea anti-estrogenilor este inutila. Sportivii il folosesc indeosebi in perioada precompetionala, deoarece da un aspect dur si uscat al muschilor.

Masteron Hilma, Drostanolon Propionat, efecte pozitive:

  •  promoveaza direct lipoliza (arderea grasimilor)
  • dezvolta masa musculara de calitate
  • promoveaza o crestere rapida a fortei
  • are un puternic efect anti-estrogenic
  • imbunatateste perfomanta sportiva

Efectele secundare cele mai des intalnite sunt de natura androgenica si de suprimare a testosteronului natural. La terminarea ciclului un tratament pentru recuperare este absolut necesar. Printre cele mai folosite cicluri se numara si acest ciclu: Testosteron propionat + Drostanolon + Winstrol. Aceasta combinatie de steroizi actioneaza in doua feluri, creste masa musculara si in acelasi timp arde grasimile.

Administrare:

Se administreaza in doze de 300-400 mg/saptamana. Sportivii cu experienta il folosesc in fiecare zi, ajungand chiar la 100 mg/zi. Pentru incepatori este recomandat sa se inceapa cu doza minima, iar cand nu se mai resimte efectul, abia atunci sa se creasca doza, nedepasindu-se doza de 100 mg/zi. Efectele secundare ar fi prea multe in comparatie cu beneficiile aduse. Durata unui ciclu trebuie sa fie de 6-8 saptamani.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masteron Hilma, Drostanolon Propionat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…