Reducere!

Masteron

230,00 lei 180,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Drostanolon Propionat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Masteron este un steroid injectabil vechi, care in ultima perioada a devenit din nou foarte popular, datorita raportului bun intre efectele pozitive si cele negative.

Substanta activa din masteron este drostanolon propionat, un derivat al dihidrotestosteronului(DHT). Este un steroid usor cu putine efecte secundare dar ideal pentru constructia unei mase musculare de calitate, folosit adesea de persoanele ce nu doresc sa foloseasca cantitati mari de steroizi.

Masteron are un efect anabolic moderat si unul puternic androgen, ginecomastia si retentia de apa nefiind o problema deoarece el nu se converteste in estrogen. Un efect foarte important al acestui steroid este ca actioneaza ca Proviron-ul, putand inlocui cu succes un antiestrogen in timpul ciclului. Deobicei este folosit de sportivii de perfomanta inainte competitiilor ajutand la definirea si reliefarea muschilor.

Masteron datorita efectului sau anabolic este util si in perioada de masa musculara asociat cu steroizi cum ar fii Nandrolon sau Boldenon, rezultand o masa musculara considerabila dar de o foarte buna calitate.

Se mai poate combina si cu Danabol sau Testosteron, dar in acest caz pe langa masa musculara va fii si o mica retentie de apa.

In majoritatea ciclurile in care el este asociat utilizarea de antiestrogeni nu mai este necesara, bineinteles conteaza si cantitatile celorlalti steroizi anabolizanti.

Atunci cand se doreste o mai buna reliefare a muschilor, procentul de grasime ar trebui sa fie sub 10% ca rezultatele sa fie rapid vizibile.

Doza optima: – 100 – 200 mg la 2 zile, o doza totala pe saptamana de aproximativ 300-500 mg.

– cea mai eficienta doza avand in vedere raportul dintre efectele pozitive si cele negative este de 400 mg/saptamana.

Durata ciclului: – majoritatea specialistilor in domeniu recomanda folosirea acestui steroid anabolizant in cicluri de aproximativ 8 saptamani.

Pret: – avand in vedere ca este un steroid destul de scump si greu de procurat pe piata se pot gasi si variante fake al acestui steroid. Masteron Sterling cu siguranta este un steroid original si acest lucru poate fi verificat prin codul pe care il are fiecare fiola in parte pe site-ul producatorului.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masteron”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *