Nandrolon Fenilpropionat

15,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Nandrolon Fenilproprionat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Nandrolon Fenilpropionat este un steroid injectabil asemanator Decadurabolinului, diferenta consta in esterul fenpropionat. Fenilpropionatul este un ester ce se asimileaza mai repede decat decanoate, efectul lui simtindu-se mult mai repede.

Nandrolon Fenilpropionat efecte si actiune:

Retentia de apa in cazul Nandrolonului Fenilpropionat este mai mica. Acesta este motivul pentru care cresterile in masa sunt mai mici decat in cazul Decadurabolinului. Beneficiul fiind o crestere in masa musculara lina si o mentinere a castigurilor mai bun dupa terminarea ciclului.

Este considerat unul dintre cei mai safe steroizi, de aceea multi il folosesc in cicluri lungi de pana la 3 luni.

Un dezavantaj este pretul destul de ridicat, majoritatea produselor pe baza de nandro fenil ce se gasesc la un pret dubios de mic nu sunt originale.

Doza optima: 50-200 mg/injectie, de 2-3 ori pe saptamana.

Durata ciclului: se pot face cicluri lungi de pana la 3 luni.

Cicluri: se combina excelent cu majoritatea steroizilor, avand in vedere ca cel mai mare beneficiu este masa musculara de calitate si lipsa efectelor secundare este de preferat sa se combine cu steroizi asemanatori lui.

Un ciclu folosit de culturistii profesionisti este Testosteron Propionat + Nandro F + Anavar. Aceste trei substante pe langa faptul ca sunt foarte eficiente vin si cu putine efecte secundare. Din acest motiv se numara printre cele mai populare produse anabolizante. Desi au putine efecte secundare se recomanda sa nu se foloseasca doze mari.

Pentru acest ciclu dozele saptamanale sunt: Testo 400 mg, nandrolona 500 mg, si Anavar 30 mg/zi. In acest fel putem beneficia de cresterea masei musculare de calitate cu putine efecte secundare. Substantele injectabile se pot folosi pana la 3 luni in timp ce Anavar maxim 8 saptamani.

Timpul de detectie: acest timp este important spotivilor de perfomanta iar nandrolon este un steroid ce poate fi detectat la testele specifice timp de 18 luni.

Pret: Nandrolon fenilpropionat original se gaseste de vanzare la un pret destul de ridicat.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nandrolon Fenilpropionat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *