Reducere!

Nandrolone Decanoate (Deca durabolin) | Hilma

225,00 lei 200,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Nandrolone Decanoate

Producator: Hilma Biocare

 

 

Nandrolone Decanoate ( Deca durabolin) Hilma Biocare: informatii de baza si actiune

Nandrolone decanoate este un steroid injectabil folosit de culturistii profesionisti in perioada de masa (bulk). Datorita esterului decanoate atasat, eliberarea se face treptat pe o perioada de 1-2 saptamani. Din acest motiv administrarile pot fi facute rar, sportivii de perfomanta administrandu-l o data sau de maxim doua ori pe saptamana. Este un steroid asemanator testosteronului din punct de vedere anabolic, diferenta constant in faptul ca deca durabolin are efecte androgenice mult mai putine.

Datorita efectelor sale secundare androgenice si estrogenice scazute, nandrolone decanoate a ajuns unul dintre cei mai folositi steroizi anabolizanti. Nivelul maxim de substanta in sange este la 24-48 ore de la administrare, iar timpul de injumatatire fiind de 8 zile. Promoveaza cresterile in masa musculara lina, cu putine efecte secundare.

Administrare: se foloseste in cicluri lungi de aproximativ 12 saptamani, iar doza optima pentru imbunatirea perfomantei sportive este de 200-600 mg/saptamana.

Efecte secundare: Nandrolona decanoate are o tendinta scazuta de conversie a testosteronului in estrogen, 20% fata de testosteron. Daca se folosesc doze foarte mari, pot aparea si efectele secundare de natura estrogenica. Acestea fiind retentie de apa marita, cresterea tesutului adipos si ginecomastie. Pentru utilizatorii ce sunt predispusi la aceste efecte secundare este recomanda folosirea unui anti-estrogen.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nandrolone Decanoate (Deca durabolin) | Hilma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…