Oximetolon, Anapolon Sterling

180,00 lei

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 50 mg

Substanta: Oximetolon

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

Categorie:

Oximetolon/Anapolon este cel mai puternic steroid oral, rezultatele fiind foarte rapide si vizibile. In decurs de doar 14 zile se pot acumula 7 kilograme, dar trebuie tinut cont ca retine si apa in comparatie cu alti steroizi. Cresterea masei musculare nu este una calitate, ci mai mult cantitativa. Atunci cand se urmareste cresterea in masa musculara de calitate aceste nu este indicat.

Oximetolon / Anapolon administrare

Anapoolon se foloseste cel mai des in perioadele de masa, atunci cand se urmareste dezvoltarea masei musculare, refacerea rapida dupa antrenamente si o rezistenta crescuta la efort. Se pot face antrenamente foarte intense, fara a ne fie frica de supraantrenament, datorita efectului androgenic pronuntat pe care il are. Un alt avantaj deosebit este efectulul ungerii incheieturilor, datorita retentie de apa.

Oximetolon creste rezistenta la efort, prin cresterea celulelor rosii care permit muschilor sa absoarbe mai mult oxigen. Unii utilizatori sustin ca pomparea in timpul ciclului este atat de mare incat nu reusesc sa termine antrenamentul. Cele mai bune rezultate asupra fortei sunt in primele 3 saptamani.

Fiind un steroid oral foarte puternic, este in acelasi timp si foarte toxic. Din acest motiv este obligatoriu sa se foloseasca hepatoprotector pe toate perioada administrarii. Niciodata el nu se administreaza cu alti steroizi orali, deoarece toxicitatea ar fii prea mare asupra ficatului.

Pentru rezultate mai bune si de durata este indicat sa nu fie folosit singur, ci impreuna cu alti steroizi injectabili. Un exemplu de ciclu extrem de popular si foarte eficient este Testosteron + Trenbolon Enantat + Anapolon.

Durata unui ciclu cu anapolon nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani. Doza pentru cei avansati este de 100 mg/zi. Deobicei 50 mg/zi este doza cea mai folosita si cea mai sigura.

Pentru cei ce vor sa reduca din retentia de apa, pot folosi un antiestrogen cum ar fi Anastrozol. Asupra productiei proprii actioneaza rapid, inhiband-o, de aceea la terminarea ciclului o terapie formata din Clomed si Tamoximed sau Pregnyl este absolut necesara.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oximetolon, Anapolon Sterling”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *