Reducere!

Parabolan Hilma

250,00 lei 230,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10 ml

Concentratie: 75 mg/ml

Substanta: Trenbolon hexahidrobenzilcarbonat

Parabolan Hilma sau trenbolon hexahydrobenzylcarbonate este un steroid injectabil mult superior testosteronului, avand o activitate anabolica si androgenica de 5 ori mai mare. Are o actiune mult mai lunga fata de esterul acetat, nefiind necesara administrarea lui zilnica.

Ca si structura moleculara este foarte asemanator nandrolonului,  diferenta constand in rezistenta mare la metabolism al parabolanului. Acest fapt contribuind la un efect anabolizant mult mai mare. Un beneficiu al parabolanului este ca el nu se transforma in estrogen, ginecomastia nereprezentand un pericol.

Actiune Parabolan Hilma

Este printre singurii steroizi injectabili ce se poate folosi atat pentru cresterea masei musculare si a fortei cat si pentru definire. S-au raportat cresteri in doua luni de pana la 20 de kilograme. Acest progres inseamna foarte mult, avand in vedere faptul ca nu retine apa si contribuie la arderea grasimilor.

Se asociaza cu Sustanon sau cu un alt tip de testo, deoarece in acest fel nu vor aparea  disfunctii erectile. Trenbolonul suprima productia naturala, din acest motiv la terminarea ciclului se recomanda un PCT. Multi sportivi de perfomanta il asociaza cu Masteron inainte concursurilor, aceasta combinatie ajutandu-i sa ajunga mai repede la forma de concurs. Pentru cele mai bune rezultate nu este suficient sa folosim doar anabolizante, si o dieta construita in acest scop este la fel de importanta.

Administrare

Inainte sa folosim Parabolan Hilma trebuie sa luam in considerare ca este un steroid extrem de puternic. Din acest motiv nu este voie sa se faca abuz, si sa se foloseasca in dozele recomandate de specialistii in domeniu. Pentru un incepator doza este de 250 mg pe saptamana timp de 10 saptamani. Pentru cei avansati doza recomandata este de maxim 500 mg/saptamana pe o perioada de 10-12 saptamani.

Daca sunt respectate dozele si durata ciclului, efectele secundare nu ar trebui sa apara persoanelor sanatoase. Cele mai comune efecte secundare sunt de natura androgenica (ten gras, acnee, caderea parului, agresivitate).

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Parabolan Hilma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *