Parabolan

31,00 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

Parabolan contine subtanta activa trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat, un steroid puternic si popular in randul culturistilor de top. Esterul hexahidrobenzilcarbonat este un ester rar intalnit si unl dintre cei mai buni, este la fel de puternic ca si Trenbolon Acetat doar ca acesta are o viata pana la 2 saptamani.

Efectele sale anabolice si androgenice sunt foarte puternice, rezultand o masa musculara extrema, forta si definire, toate acestea intr-un timp foarte scurt. Un beneficiu pe care il are Parabolan este faptul ca nu se aromatizeaza in estrogen, ceea ce nu duce la retentie de apa sau ginecomastie. Acest lucru este foarte important pentru ca majoritatea steroizilor se aromatizeaza si retin apa.

Aspectul muschilor in ciclurile cu Parabolan sunt cu totul diferiti in comparatie cu aspectul muschilor din alt cicluri. Aspectul muschilor este dur si striat, avand o densitate musculara iesita din comun. Din cauza androgenitatii un efecte secundar rar intalnit este ginecomastia lactanta ce poate fi evitata cu ajutorul cabergolinei. De fapt in orice alt ciclu cu Trenbolon utilizatorul trebuie sa fie foarte atent la acest aspect, riscul de aparitie a ginecomastiei lactante e ridicat. La primele semne se adauga Cabergolina la fel ca si in cazurile in care se adauga Tamoximed ciclurile cu Testosteron. Ginecomastia poate aparea dintr-un exces de testosteron transformat in estrogen sau din cauza unui nivel crescut de prolactina.

Doza si durata unui ciclu cu Parabolan Balkan

Cele mai bune efecte apar atunci cand s-au folosit aproximativ 200-300 mg pe saptamana. Rezultate satisfacatoare pot aparea si atunci cand se foloseste doar 100 mg pe saptamana. Poate fi folosit in cicluri de masa sau de definire fiind un steroid foarte versatil si util in ambele scopuri.

Durata unui ciclu este de aproximativ 8-10 saptamani. Nu se folosesc doze mai mari de 300 mg pe saptamana si nici pe o perioada mai mare de timp. Efectele secundare pot depasi beneficiile aduse de administrarea acestui steroid.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Parabolan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…