Reducere!

Pregnyl 5000 U.I

70,00 lei 50,00 lei

Pret: 50 lei

Cantitate: 20 pastile

Concentratie: 1 cutie de 5000 U.I

Substanta: Gonadotropina

Producator: Organon

Categorie:

Pregnyl este un hormon feminin ce se gaseste in placenta femeilor gravide, avand rol in refacerea productiei proprii de testosteron dupa un ciclu cu steroizi. Efectul este asemanator hormonului luteinizant, hormon ce este secretat de glanda pituitara, care da un semnal producerii de testosteron. In timpul ciclurilor lungi, cu hormoni ce suprima productia proprie de testosteron, este indicat sa se foloseasca Hcg pentru prevenirea atrofierii testiculare. Daca se foloseste in timpul ciclului, in perioada de post ciclu acesta nu se mai foloseste.

Administrare Pregnyl

La terminarea ciclului de steroizi, Pregnyl se foloseste in urmatoarea schema, 500 U.I zilnic timp de 2-3 saptamani. In aceasta terapie nu se foloseste Clomid, ci doar Tamoximed doza fiind de 20 mg/zi, pentru a evita efecte secundare de natura estrogenica. Cea mai indicata modalitate de preventie a atrofierii testiculare este de a folosi in timpul ciclului cantitati mici de Hcg, si anume 250 U.I din 4 in 4 zile. Daca nu se foloseste aceasta metoda preventiva, exista un risc destul de mare ca la terminarea ciclului, sa nu se reuseasca refacerea in totalitate a  functiilor testiculare. Acest lucru se poate intampla mai mult sportivilor ce folosesc doze mari in timpul ciclului pe o durata mare de timp.

HCG folosit de catre barbatii normali in doze de 100 U.I pe zi, au reusit sa isi pastreze functiile testiculare in parametrii normali, nesensibilizandu-i lucru aparut atunci cand se folosesc doze mari de HCG. In timpul ciclului administrarea de HCG trebuie sa fie facuta devreme, inainte de a incepe sensibilizarea testiculelor. Aceasta senbilizare apare rapid de la inceperea ciclului cu steroizi. Un aspect foarte important este sa se opreasca administrarea Pregnylului cu 2-3 saptamani inainte de a incepe terapia post ciclu, pentru ca celulele sa se poata obisnui cu hormonul luteinizat propriu.

O doza de gonatropina ( HCG) contine 5000 U.I, iar pentru a se putea folosi doze mici de 250-500 U.I, trebuie tras totul intr-o seringa, pastrata in frigider, iar dupa fiecare folosinta sa ii fie schimbata acul.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pregnyl 5000 U.I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *