Reducere!

Primobolan

(1 recenzie client)

25,00 lei 19,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: metanolon enantat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Primobolan este steroidul injectabil preferat de aproape toti sportivii pentru raportul dintre efectele pozitive si cele negative. Daca se doresc efecte rapide de crestere in greutate acest steroid nu este util, in schimb daca se urmareste dezvoltarea mase musculare de calitate, arderea grasimilor si efecte secundare cat mai putine Primobolan este de un mare ajutor.

Primobolan este un steroid injectabil ce se elibereaza in timp, fiindu-i atasat esterul enantat ceea ce il face activ timp de 1-2 saptamani de la administrare. Efectul anabolic este de 68% iar cel androgenic de 6%.

Pentru a avea efectele dorite administrarea Primobolanului se face pe o perioada lunga de timp, iar majoritatea castigurilor obtinute se vor pastra dupa terminarea ciclului.

Majoritatea culturistilor il folosesc in perioada de definire, fiind printre putinii steroizi care reusesc sa construiasca masa musculara si cu un aport caloric scazut. O particularitate foarte importanta la acest steroid este ca legatura de receptorii androgeni are ca efect arderea grasimilor.

Primobolan este foarte asemanator Masteronului deoarece nici el nu se armotizeaza ci chiar are efect antiestrogen avand puterea de a diminua pana si ginecomastia. Poate fii utilizat impreuna cu alti steroizi ce se aromatizeaza, impiedicand in acest fel formarea ginecomastiei la persoanele sensibile. In cazul Primobolanului efectele secundare precum retentia de apa sau acneea nu reprezinta un pericol.

O alta trasatura foarte interesanta este ca el intareste sistemul imunitar, pe cand majoritatea steroizilor il slabesc.

Rezultatele obtinute cu Primobolan sunt: masa musculara de calitate, definire musculara, forta, si o recuperare mai rapida dupa efort.

Doza optima: 400-800 mg/ saptamana

Durata ciclului: 12 saptamani.

Cicluri: fiind un steroid sigur se poate folosii in perioada de definire Testosteron Propionat, Trenbolon sau Strombafort. Iar in perioada de masa musculara cu Danabol, Anapolon sau Testosteron enantat.

Primobolan: aproximativ 5 saptamani.

 

 

Informații suplimentare

Producator

1 recenzie pentru Primobolan

  1. sergiu

    ma deckar multumit de produs. e prima data cand folosesc primo, singuru efect secundar resimtit e o usoara durere la locul injectarii si o scadere a libidoului asemanatoare boldenonului

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *