Reducere!

Primobolan Hilma, Methenolone enanthate

240,00 lei 220,00 lei

Cantitate: 1 flacon de 10 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Metanolon Enantat

Primobolan Hilma este un steroid anabolizant injectabil folosit de catre culturistii ce doresc o crestere a masei musculare de calitate fara efecte secundare. Esterul enantat atasat incetineste eliberarea substantei in sange, eliberarea facandu-se treptat pe o perioada de 2 saptamani. Acesta este un steroid de origine germana fiind comercializat prima data de compania farmaceutica Schering.

Este considerat cel mai sigur steroid de pe piata, dar datorita pretului sau destul de ridicat se foloseste destul de rar. Pe langa aspectul pretului pentru un castig vizibil trebuie sa se foloseasca o cantitate mare saptamanala. Din cauza acestor aspecte nu este un steroid foarte folosit, doar de cei ce isi permit.

Primobolan Hilma actiune si dozaj

Primobolan  are functii asemanatoare cu ceilalti steroizi anabolizanti. Principalele lui functii sunt:

  •  imbunatateste sinteza proteica
  • creste numarul de celule rosii
  • imbunatateste dramatic retentia de azot ceea ce duce la evitarea catabolismului si cresterea tesutului slab
  • are o afinitate crescuta pentru receptorii androgeni rezultand astfel arderea grasimilor
  • intareste considerabil sistemul imunitar

Datorita acestor trasaturi este foarte util in perioadele de striere, mai ales daca se foloseste impreuna cu Winstrol sau Oxandrolon.

Pentru cei care doresc o crestere rapida in greutate, Primo nu este varianta castigatoare. Motivul este ca nu retine apa iar in acelasi timp arde si grasimile. Pe cantar nu se pot vedea multe kilograme castigate, dar ce s-a acumulat este de calitate si se mentine si dupa terminarea ciclului.

Foarte util este pentru sportivele ce practica fitness-ul, datorita faptului ca nu apar efecte secundare cum ar fi masculinizarea , parul crescut, acneea si retentia de apa. Din acest motiv femeilor le este interzis sa foloseasca produse anabolizante.

Doza optima de Primobolan este de 500 mg / saptamana. Nu rare sunt cazurile cand sportivii folosesc doze de pana la 1000 / saptamana. Durata unui ciclu este de aproximativ 16 saptamani.

Nu afecteaza productia naturala de testosteron asa ca folosirea unei terapii post ciclu se foloseste doar la doze si o perioada lunga de administrare. Le fel si in cazul efectelor secundare estrogenice, nu apar chiar daca se folosesc doze relativ mari.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobolan Hilma, Methenolone enanthate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *