Reducere!

Primobolan injectabil

250,00 lei 220,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: metanolon acetat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Primobolan injectabil este un steroid de care se spun atat lucruri foarte frumoase si cat lucruri rele. O mare pare din utilizatori spunand ca este slab datorita faptului ca dezvoltarea nu este rapida. Majoritatea steroizilor ce aduc cresteri rapide in greutate retin o cantitate mare de apa. Lucrurile frumoase vin din partea utilizatorilor avansati ce stiu ca durata unui ciclu cu Primobolan trebuie sa fie lunga si steroidul sa fie original.

Primobolan injectabil are efect androgenic scazut si anume undeva in jur de 6%, iar ca efect anabolic aproximativ 68%. In timpul administrarii de Primobolan castigurile in masa musculara nu vor fi spectaculoase, dar vor fi de o buna calitate care se va mentine si dupa terminarea ciclului.

Un aspect foarte important si din cauza caruia este si asa de indragit de multi utilizatori este contributia semnificativa la arderea grasimilor. Actioneaza si ca reductor al tumorilor mamare, de aceea in timpul utilizarii nu trebuie folositi antiestrogeni,  putand fi adaugat la alte cicluri cu risc ridicat de aromatizare, pentru prevenirea ginecomastiei.

Administrare Primobolan injectabil

Doza optima: 400-800 mg/saptamana

Durata ciclului: aproximativ 12 saptamani

Cicluri: se poate combina cu orice steroid atat in perioadele de acumulare cat si in perioadele de definire.

– un ciclu foarte popular fara efectele secundare caracteristice steroizilor este Testosteron Propionat + Primobolan + Oxandrolon. Cu un astfel de ciclu se vor obtine castiguri de masa musculara lina si pierderea stratului adipos.

Se stie ca acest steroid era preferatul lui Arnold Schwarzenegger, el folosindu-l atat in perioada precompetionala cat si in perioada de masa. Fiind un sportiv experimentat avea nevoie de doze mari ajungand chiar si la 1000 mg/saptamana.

Pret: Primobolan original de vanzare nu se gaseste la un pret mic. Acesta fiind un mare dezavantaj, putini permitandu-si sa faca un ciclu cu dozele si perioada recomandata.

Puteti avea incredere ca Primoblan Sterling este un steroid original. Produsul vine si cu un cod de verificare ce poate fi verificat pe site-ul producatorului.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobolan injectabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *