Reducere!

Primobolan injectabil

250,00 lei 200,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: metanolon acetat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Primobolan injectabil este un steroid de care se spun atat lucruri foarte frumoase si cat lucruri rele. Cei ce doresc masa musculara mare in timp scurt spun ca acest steroid este pentru femei, iar cei ce doresc o crestere in masa musculara lina fara efecte secundare, dar care se mentine dupa terminarea ciclului spun ca este cel mai bun steroid injectabil de vanzare ce se gaseste pe piata. Avand in vedere ca exista o masa mare de consumatori al acestui steroid, trebuie avut mare grija ca produsul sa fie original.

Primobolan injectabil are efect androgenic scazut si anume undeva in jur de 6%, iar ca efect anabolic aproximativ 68%. In timpul administrarii de Primobolan castigurile in masa musculara nu vor fi spectaculoase, dar va fii de o buna calitate care se va mentine si dupa terminarea ciclului.

Un aspect foarte important si din cauza caruia este si asa de indragit de multi utilizatori este contributia semnificativa la arderea grasimilor.

Actioneaza si ca reductor al tumorilor mamare, de aceea in timpul utilizarii nu trebuie folositi antiestrogeni, si poate fi adaugat la alte cicluri cu risc ridicat de armotizare, pentru prevenirea ginecomastiei.

Doza optima: 400-800 mg/saptamana

Durata ciclului: aproximativ 12 saptamani

Cicluri: se poate combina cu orice steroid atat in perioadele de acumulare cat si in perioadele de definire.

– un ciclu foarte popular pentru cei ce doresc sa se fereasca de efectele secundare caracteristice steroizilor este Testosteron Propionat + Nandrolon Fenilpropionat + Oxandrolon

Pret: Primobolan original de vanzare nu se gaseste la un pret mic.

Puteti avea incredere in Primoblan de la firma Sterling ca este un steroid original, deoarece produsul vine si cu un cod de verificare ce poate fi verificat pe site-ul producatorului

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primobolan injectabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *