Reducere!

Primomed 100 (Primobolan)

25,00 lei 20,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Metanolon enantat

Producator: Deus Medical

Stoc epuizat

Primomed 100 (Primobolan) contine substanta activa Metanolon Enantat. Acest steroid este unul foarte folosit atat de barbati cat si de femei datorita faptului ca nu are efecte secundare serioase. Pentru a evita aceste efecte secundare se recomanda folosirea dozele recomandate pe o perioada limitata. Acesta nu retine apa si nici nu exista riscul de a face ginecomastie. Masa musculara acumulata fiind de calitate deoarece Primobolan contribuie direct si la arderea grasimilor.

Actioneaza la fel ca si ceilalti steroizi prin cresterea sintezei proteice, retentie de azot si a numarului de celule rosii. Se va imbunatati considerabil recuperarea dupa efort si rezistenta in timpul antrenamentelor foarte intense. In comparatie cu ceilalti steroizi ce slabesc sistemul imunitar acesta actioneaza invers, intarind sistemul imnunitar.

O alta particularitate pe care o are este de a scadea tumorilor mamare, din acest motiv nu se foloseste anti-estrogeni iar in ciclurile combinate nemaifiind nevoie de a se folosi anti-estrogen. Se stie foarte bine ca steroizii anabolizanti pot agrava acneea, din acest punct de vedere Primobolan este un steroid sigur.

Administrare Primomed 100 (Primobolan)

Primomed 100 (Primobolan) poate fi administrat in cicluri destul de lungi, de pana la 12 saptamani fara a aparea efecte secundare. Dozele recomandate sunt de 400-800 mg/saptamana. Unii culturisti ajungand si la doze de 1000 mg/saptamana. Nu se recomanda folosirea unor doze asa de mari deoarece in acest timp creste si riscul de a aparea unele efecte secundare.

Se poate asocia cu majoritatea steroizilor, cele mai dese cicluri sunt impreuna cu Testosteron, Winstrol si Clenbuterol. Aceasta combinatie ducand la o masa musculara de calitate si la o definire extrema. Acest ciclu se foloseste in principal de sportivi in perioada precompetitionala. Este foarte util si in perioada de masa, deoarece acumularile sunt de o foarte buna calitate. Un exemplu de ciclu ar arata asa Primomed + Equipoise + Anavar.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primomed 100 (Primobolan)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *