Reducere!

Proviron Hilma, Mesterolone

120,00 lei 105,00 lei

Cantitate: 50 tablete

Concentratie: 25 mg/tableta

Substanta: Mesterolone

 

Proviron Hilma/Mesterolone este un steroid oral, folosit pentru prevenirea ginecomastiei si pentru refacerea productiei naturale de testosteron. Daca este adaugat ciclurilor el mentine nivelul retentiei de apa la minim, dand un aspect dur al muschilor. Datorita atasarii sale de SHBG si albumina, se vor elibera cantitati mai mari de testosteron liber, ceea ce va duce la un anabolism crescut prin sinteza proteica marita.

Culturistii de perfomanta il folosesc in perioada precompetionala datorita capacitatii de a creste duritatea si densitatea musculara. Reduce nivelul de estrogen circulant, ceea ce va duce la o acumulare mult mai scazuta de apa in organism. Atunci cand se folosesc steroizi precum Nandrolona sau Trenbolon, este necesara adaugarea provironului in ciclu, pentru a mentine nivelul de testosteron propriu in limetele normale.

In scopuri medicale se recomanda de catre medici persoanelor ce sufera de impotenta cronica sau de niveluri scazute de testosteron.

Administrare Proviron Hilma/Mesterolone

Acesta poate fi folosit atat in perioada ciclurilor ca un anti-estrogen, cat si in terapiile post ciclu. Doza recomandata de specialistii in domeniu fiind de 50-100 mg/zi.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Proviron Hilma, Mesterolone”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *