Reducere!

Stanozolol Hilma Biocare

110,00 lei 90,00 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Categorie:

Ce este Stanozolol?

Stanozolol este un steroid sintetic, asemanator hormonului produs natural de corpul uman si anume testosteronul.  Are diferite denumiri comerciale: Winstrol, Stano, Strombaject, Stanazol. Este un steroid anabolic androgen derivat din dihidrotestosteron (DHT). De obicei se foloseste impreuna cu alti steroizi injectabili, nicidecum impreuna cu alti steroizi orali, ar fi prea toxic pentru ficat, cu scopul de a arde grasimea sau de a pune masa musculara de calitate.

Cele mai notabile efecte pozitive in timpul unui ciclu cu Stanozolol sunt:

– aspect dur si uscat al muschilor

– nu retine apa

– contribuie la eliminarea apei

– vascularizare crescuta

– cresterea masei musculare

– cresterea rapida in forta musculara

Ar fi prea frumos sa aibe doar efecte pozitive, asa ca el vine si cu o serie de efecte negative. Ca orice steroid oral poate deveni toxic pentru ficat, poate aparea acnee si pierderea parului la persoanele predispuse, si suprima productia proprie de testosteron. Pentru a evita efectele secundare trebuie respectata doza optima de 20 mg/zi si durata ciclului sa nu depaseasca 6 saptamani. Obligatoriu in timpul ciclului sa se foloseasca Liv52, produs din plante ce se gaseste la orice farmacie, avand rolul de a proteja ficatul. Iar la terminarea ciclului sa se foloseasca PCT (terapia post ciclu)

Cu ce steroizi se poate asocia Stano Hilma?

Fiind un steroid usor poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, de obicei impreuna cu alti steroizi. Pentru cei ce vor sa evite cat mai mult posibil efectele secundare asocierea cu Primobolan este o varianta buna. Amandoi fiind steroizi usori cu putine efecte secundare. Cele mai bune rezultate sunt atunci cand este folosit alaturi de Testosteron, cresterile in masa si definirea musculara se pot obtine relativ usor daca si dieta este conceputa in acest scop. O dieta hiperproteica, cu carbohidrati complecsi si grasimi sanatoase este absolut necesara.

Pe langa antrenamentul cu greutati si alimentatie, adaugarea de antrenamente cardio contribuie in mare masura la arderea grasimilor.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stanozolol Hilma Biocare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *