Stanozolol Hilma, Winstrol injectabil

210,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 50 mg/ml

Substanta: Stanozolol

Producator: Hilma Biocare

Stanozolol Hilma mai este cunoscut si sub denumirea de Winstrol. Este unul dintre cei mai folositi steroizi de catre atleti si culturisti. Contribuie la imbunatirea conditiei fizice si cresterea perfomantelor sportive. Are un puternic efect anticatabolic (impiedica pierderea masei musculare), lucru foarte benefic in perioada de definire.

Actiune Stanozolol Hilma, Winstrol

Datorita modificarii structurale a reiesit un steroid cu un raiting anabolic de 320 si androgenic de 20. Impactul asupra dezvoltarii musculare este foarte bun, ajutand sportivul sa acumuleze masa musculara de calitate. S-a demonstrat ca si o doza mica scade nivelul hormonului SHBG cu 50%. Scaderea SHGB-ului permite cresterea nivelului de testosteron liber. Poate fi folosit si de sportivele ce practica fitness fiind un mare ajutor pentru atingerea scopurilor.

Studiile au demonstrat ca ajuta la intarirea tendoanelor si a oaselor. In medicina este folosit pentru tratarea osteoporozei. Acele teorii cum ca ar slabi tendoane si nu este recomandat sportivilor de forta este doar un mit, folosirea acestuia in medicina pentru tratarea osteoporozei contrazice total acest lucru.

Are un efect sinergic atunci cand este folosit impreuna cu alti steroizi. potentandu-le efectul considerabil. Impactul asupra fortei si al vitezei il face preferat de catre sportivii ce practica atletismul, haltere etc.

Administrare:

In mod terapeutic pentru barbati Stanozolol pastile se administreaza cate 2 mg de 3 ori pe zi. Femeilor se administreaza 4 mg/zi sau in doua reprize a cate 2 mg. Varianta injectabila atat pentru femei cat si pentru barbati este de 50 mg la 2-3 saptamani.

In sporturile de perfomanta Winstrol oral se foloseste pentru barbati in doze de 25-50 mg/zi. Doza variantei injectabile este de 50 mg la doua zile. Aceste doze sunt suficiente pentru a produce un efect considerabil dar in acelasi timp de a mentine efectele secundare la minim. Durata unui ciclu pentru barbati este de 6-8 saptamani.

Femeile pot folosi urmatoarele doze: wintrol pastile 5 mg/zi, winstrol injectabil 20 mg la fiecare 4 zile. Durata unui ciclu este de aproximativ 4 saptamani.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stanozolol Hilma, Winstrol injectabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *