Testosteron Cipionat

11,00 lei

Pret: 11 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: testosteron cipionat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Descriere

Testosteron Cipionat este un steroid mai des intalnit pe piata americana, fiind echivalentul testoteronului enantat. Diferenta intre ele este foarte mica, timpul de actiune fiind singura diferenta. Este un steroid puternic utilizat de multi sportivi in perioadele de acumulare de masa musculara.

In timpul administrarii de testosteron cipionat se retine mai multa apa decat in cazul enantatului, rezultatul fiind o mai buna pompare in timpul antrenamentelor. Timpul de actiune este unul indelungat, pana la doua saptamani, fiind un steroid injectabil pe baza de ulei.

Testosteron Cipionat este unul dintre cei mai utilizati steroizi pe baza de testosteron, castigurile in masa musculara si forta fiind considerabile. Pentru evitarea convertirii a testosteronului in estrogen se recomanda sa se foloseasca si antiestrogeni. In perioada de definire musculara este bine sa fie evitat , deoarece din cauza retentiei de apa definirea musculara poate fii incetinita. Trebuie luat in considerare faptul ca si dieta este foarte importanta, un steroid nu poate sa ne ingrase daca avem o dieta corecta. Ca orice steroid el creste metabolismul ceea ce impiedica ingrasarea, dar nici nu actioneaza direct asupra grasimilor, decat ca asimilarea nutrientilor va fii imbunatitita.

Doza optima: 200-800 mg/saptamana

Durata ciclului: aproximativ 8-1o saptamani

Cicluri: in perioada de masa musculara se combina excelent cu Nandrolon decanoate si Danabol sau Anapolon.

Timpul de detectie: aproximativ 3 luni

Pret: este un steroid cu un pret mediu, dar fiind foarte popular exista pe piata si variante contrafacute, de aceea trebuie sa fim atenti sa cumparam steroizi originali.

Informații suplimentare

Producator

Sterling Knight Pharmaceuticals

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Cipionat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *