Testosteron Enantat Sterling

110,00 lei

Pret: 110 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Testosteron Enantat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Descriere

Testosteron enantat Sterling este un ester al testosteronului cu actiune lenta, putand fi administrat la o saptamana sau chiar doua.  Multi specialisti sustin ca nu are trebui sa lipseasca din niciun ciclu de steroizi.

Se gaseste de obicei intr-o concentratie de 250 mg/ml, sub forma de solutie uleioasa. Are efect indelungat de pana la 2-3 saptamani dupa adiminstrare. Cele mai bune efecte sunt obtinute la o administrare din 10 in 10 zile. Valoarea anabolica si androgenica este foarte ridicata ambele avand 100. In timpul administrarii de testosteron enantat Sterling sportivii se pot astepta la cresteri spectaculoase de masa musculara, forta si rezistenta la efort.

Majoritatea considera ca testosteronul enantat este un steroid pentru masa musculara, dar el poate fi folosit si in ciclurile de definire fara nici o problema. Cand se doreste masa musculara trebuie consumate multe calorii, ceea ce va duce la o retentie de apa marita. Iar cand se doreste definire musculara se consuma mai putine calorii, fiind eficient si in aceasta perioada deoarece va creste rata metabolismului. Pana la urma cel mai important lucru este numarul de calorii pe care il consumam si mai putin conteaza daca e testosteron enantat sau propionat.

Testosteron Enantat Sterling se poate combina cu toti steroizii iar rezultatele vor fi uimitoare. In perioada de masa musculara se poate combina cu Danabol, Boldenon, Nandrolona sau Anapolon. Iar in perioadele de definire musculara cu Trenbolon, Winstrol, Primobolan sau Strombafort.

Doza optima: 250-750 mg

Durata ciclului: 8-12 saptamani.

Timp de detectie: 3 luni

Terapie post ciclu: la terminarea ciclului este recomandata o terapie bazata pe Clomid si Tamoxifen.

 

Informații suplimentare

Producator

Sterling Knight Pharmaceuticals

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Enantat Sterling”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *