Reducere!

Strombafort

(1 recenzie client)

100,00 lei 80,00 lei

Pret: 80 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Producator: Balkan Pharmaceuticals

Categorie:

Descriere

Strombafort este un steroid oral sub forma de pastile, foarte apreciat de sportivii din intreaga lume. Se gaseste atat sub forma orala, cat si sub forma injectabila. Ambele variante fiind foarte folosite mai ales in perioada precompetitionala.

Descriere Strombafort Balkan Pharmaceuticals

Este un derivat al dihidrotestosteronului ( DHT), care contribuie la cresterea masei musculare fara efecte androgenice pronuntate. In comparatie cu dihidrotestoteronul care are efecte androgenice dar nu dezvolta masa musculara. Este folosit atat de femei cat si de barbati mai ales in perioadele de definire, impreuna cu alti steroizi injectabili. Singur nu este atat de potent, o calitate deosebita pe care o are este ca actioneaza sinergic impreuna cu alti steroizi.

Daca se adauga ciclurilor de steroizi, el reduce din primele zile nivelul de SHBG ( proteina ce se leaga de testosteron si il dezactiveaza). Acest lucru este foarte benefic deoarece daca nivelul de SHBG este scazut, exista mai mult testosteron in sange, iar efectele anabolice si androgenice sunt mai pronuntate.

Strombafort nu se foloseste singur, este indicat sa se foloseasca cu orice fel de testosteron. Deoarece el inhiba productia proprie de testosteron, iar asta poate cauza disfunctii erectile.

Ce rezultate se obtin in timpul ciclului?

Majoritatea ciclurilor cu Strombafort sunt cicluri de definire, deoarece el da un aspect uscat, dur fara retentie de apa. Un alt avantaj pe care il are acest steroid este ca atunci cand dieta este hipocalorica, el are efect anticatabolic. Impiedica pierderea masei musculare in perioade de definire. Atunci cand se foloseste impreuna cu Testosteron Propionat si cu Trenbolon acetat sau enantat vascularizarea este extrema. Forta de asemenea creste si ea in timpul ciclului cu Strombafort. Nu este necesara utilizarea antiestrogenilor, el nearomatizandu-se la nici o doza. Ca efecte androgenice la cei predispusi se pot intalni acneea si caderea parului.

Doza optima de administrare este de 25-50 mg/zi, iar pentru a evita suprasolicitarea ficatului este necesar sa se foloseasca un hepatoprotector. Durata ciclului cu strombafort nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani.

 

 

Informații suplimentare

Producator

1 recenzie pentru Strombafort

  1. razvanpetrescu (proprietar verificat)

    Comanda a ajuns repede, codul este valid !

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *