Tamoxifen Citrate Hilma

70,00 lei

Cantitate: 1 cutie cu 50 tablete

Concentratie: 20 mg/tableta

Substanta: Tamoxifen Citrat

Producator: Hilma Biocare

Tamoxifen Citrate Hilma este un modulator selectiv al receptorilor de estrogen. Se gaseste pe piata sub diferite denumiri comerciale, cele mai populare fiind Nolvadex si Tamoximed. Se foloseste de catre culturisti pentru efectele sale anti-estrogenice. In timpul ciclului surplusul de testosteron se transforma in estrogen iar in acest fel apar efecte secundare cum ar fi retentia de apa si grasimea. Adaugarea Tamoxifenului la ciclu utilizatorul va fi ferit de aceste efecte secundare.

Se mai foloseste si in terapiile post ciclu pentru refacerea productiei de testosteron, avand o eficacitate destul de crescuta. Pentru revenirea productiei naturale de testosteron acesta se foloseste pe o perioada de 4-6 saptamani.

Tamoxifenul se leaga si de estrogenul din alte pari ale corpului, de exemplu la nivelul ficatului. Acest lucru este foarte benefic deoarece scade nivelul colesterolului, se stie foarte bine ca majoritatea steroizilor creste nivelul colesterolului.

Stimularea productiei de testosteron are loc prin cresterea productiei a doi hormoni si anume a hormonului luteinizant (LH) si a hormului (FSH). Acesti doi hormoni stimuleaza testiculele sa produca testosteron.

Administrare Tamoxifen citrate Hilma

In scopuri medicale folosirea Nolvadexului se face zilnic cu doze de pana la 40 mg. Culturistii in timpul ciclului evita sa il foloseasca crezand ca acesta le va diminua castigurile. Aceasta teorie este cu totul falsa deoarece el impiedica doar retentia de apa, acesta fiind un efect secundar al steroizilor anabolizanti. Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa acumuleze apa iar din acest motiv este recomandat sa se ataseze unui ciclu. Pe langa impiedicarea retentie de apa el sustine si functionarea normala a testiculelor, in acest fel putem reusi sa mentinem masa musculara obtinuta in timpul ciclului.

Doza recomanda este de 10-20 mg pe zi in timpul ciclului, iar in terapia post ciclu doza este de 30-40 mg pe zi. Pentru un PCT complet se recomanda asocierea Tamoxifenului cu Clomid.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tamoxifen Citrate Hilma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *