Tamoxifen Citrate

70,00 lei

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Tamoxifen Citrate

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Tamoxifen citrate este cel mai accesibil si cunoscut antiestrogen. Desi exista produse superioare tamoxifenului, el s-a pastrat in topul preferintelor sportivilor, deoarece are un pret mic si nu are efecte secundare sesizabile.

Cum actioneaza tamoxifen citrate?

Face parte din categoria de antiestrogeni SERM, modulatori selectivi ai receptorilor estrogenici, prezentant atat efecte estrogene agoniste cat si antagoniste.

De exemplu poate actiona ca estrogen in ficat, si sa blocheze efectul estrogenului in alte organe. In tesutul mamar actioneaza foarte puternic, sansele de a face ginecomastie folosind tamoxifen fiind minime.

Culturistii il folosesc in curele cu steroizi anabolici si androgenici, pentru evitarea efectelor secundare create de un nivel crescut de estrogen in sange. La terminarea ciclului se foloseste pentru revenirea productiei proprii de testosteron.

Rezultate obtinute

O frica mare a utilizatorilor de steroizi anabolizanti este ginecomastia, dezvoltarea tesutului mamar la barbati. Se manifesta prin mici umflaturi la nivelul sfarcurilor, care daca nu sunt stopate la timp pot sa creasca in dimensiune, singura rezolvare fiind interventia chirugicala.

Impotriva ginecomastiei tamoxifen citrate actioneaza foarte bine, blocand nivelul de estrogen.

O alta problema asociata cu un nivel ridicat de estrogen este retentia de apa, in acest caz tamoxifen actioneaza binisor, dar mai slab in comparatie cu Arimidex.

Este folosit si la finalul ciclurilor, deoarece contribuie la cresterea hormonului de stimulare foliculara si hormonul luteinizat, cu efect asemanator Clomidului.

Un nivel minim de estrogen in corp este absolut necesar, fiindca lipsa totala a lui duce la efecte secundare cum ar fi: scaderea libidoului, depresie si dispozitie proasta.

Tamoxifen nu trebuie folosit decat daca este nevoie, sunt multe persoane care indiferent de ce folosesc nu se confrunta cu armotizarea.

Doza optima de Tamoxifen Citrate: 10-30 mg/zi

Cicluri: se recomanda asocierea lui cu Proviron. Un exemplu de ciclu ar fii 10-30 mg Tamoxifen + 25-30 mg Proviron. In acest caz corpul va fii ferit in totalitate de estrogen.

Durata ciclului: aproximativ 3 saptamani.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tamoxifen Citrate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *