Reducere!

Testosteron Cipionat Hilma

140,00 lei 130,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Testosteron Cipionat

Testosteron cipionat Hilma contine hormonul masculin testosteron, acesta fiind principalul hormon sexual masculin. Acesta este de un real folos pentru sportivii ce doresc sa isi imbunateasca perfomantele sportive. Sportivii ce il folosesc cel mai des sunt din sporturi precum atletismul si culturismul.

Multa lume considera ca acesta este mai slab decat testosteronul enantat, lucru total gresit. Acesta este cel mai folosit compus pe baza de testosteron din America. Functiile si structura sunt asemanatoare, diferenta contand in faptul ca testo cipinoat este versiunea Americana iar enantat este versiunea europeana.

Testosteron cipionat Hilma functii si actiune:

Testosteron Cipionat este versiunea sintetica a hormonului natural testosteron produs de organism. Acest hormon este responsabil pentru multe trasaturi atat fizice cat si mentale caracteristice barbatilor.

Cele mai importante functii si trasturi sunt:

  • contribuie la o viata sexuala sanatoasa
  • pierderea grasimii
  • ajuta la dezvoltarea si mentinerea unei mase musculare de calitate
  • creste densitatea oaselor
  • protejeaza inima de diferite afectiuni cauzate in urma unui nivel scazut de testosteron

Un lucru foarte bine de stiut este ca aceste beneficii se obtin chiar daca se foloseste varianta sintetica. Toate tipurile de steroizi provin din modificarea moleculara a testosteronului. Scorul anabolic si androgenic este 100, iar in functie de acesta se stabilieste raiting-ul celorlalti steroizi.

Datorita androgenitatii ridicate pe care o are, se foloseste cu rezultate foarte bune atunci cand se doreste marime si rezistenta. Creste retentia de azot in muschi ceea ce duce la o sinteza proteica marita. Nivelul IGF-1 creste si el in timpul ciclului, acest lucru crescand efectul anabolic. Are o capacitate extraordinara de a creste activitatea celulelor satelite. Aceste celule au un rol important in refacerea celulor musculare distruse in timpul antrenamentelor.

Doza de administrare:

Doza potrivita este cuprinsa intre 250-750 mg/saptamana. Nu se recomanda depasirea acestei doze, deoarece pot aparea efecte secundare mai ales persoanelor predispuse.

O parte din efectele secundare ce pot aparea sunt acnee, ginecomastie, retentie de apa si tren uleios.

Se foloseste in cicluri relativ medii ca durata de aproximativ 12-16 saptamani.

 

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Cipionat Hilma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *