Testosteron Enantat Hilma Biocare

140,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Testosteron enantat

Producator: Hilma Biocare

Testosteron Enantat Hilma Biocare este unul dintre cei mai vechi si folositi steroizi anabolizanti din lume. Eliberarea testosteronului are loc lent putand fi administrat chiar si la doua saptamani. Pentru rezultate optime sportivii de perfomanta il administreaza o data la 10 zile. Este folosit si de barbatii ce sufera de probleme erectile, imbunatatindu-le considerabil conditia.

Testosteron Enantat este ideal atat pentru incepatori cat si pentru sportivii avansati. Imbunatateste atat perfomantele sportive cat si starea generala de bine a utilizatorului. Aceasta imbunatatire este datorata faptului ca organismul este obisnuit cu acest hormon producandul in mod natural si fiind responsabil de multe functii in organism.

Actiune Testosteron enantat Hilma

Testosteron enantat este un testosteron sintetic pur care are un ester de acid carboxilic atasat in enantat. Esterul este atasat la grupa hidroxil 17-beta. Prin atasarea esterului enantat acest lucru permite eliberea treptata si controlata a testosteronului in sange. Dupa injectare testosteronul nu devine activ pana in momentul in care esterul se detaseaza de testosteron. Desprinderea esterului nu se face dintr-o data ci treptat eliberarea producandu-se lent si constant in organism. Odata injectat va exista un nivel maxim in primele 24-48 de ore iar apoi eliberarea va fi constanta. Timpul de injumatatire este de aprox 8 zile, ceea ce permite administrari rare. Pentru un nivel contant in sange se recomanda sa fie administrat o data la 10 zile.

Beneficiile aduse de Testosteron Enantat sunt:

  • sinteza proteica imbunatatita
  • cresterea retentiei de nitrogen
  • cresterea numarului de celule rosii
  • cresterea nivelului de IGF-1
  • inhibarea hormonilor glucocorticoizi

Administrare Testosteron enantat

Doza optima este de 250-750 mg/saptamana. Durata unui ciclu este de 12 saptamani. Se poate folosi impreuna cu Trenbolon Enantat pentru definire sau impreuna cu Nandrolona D, Boldnenon pentru masa.

Se recomanda folosirea unui antiestrogen pentru a feri organismul de efectele secundare estrogenice. La terminarea ciclului este indicat sa se foloseasca Prengyl sau Clomid pentru refacerea productiei naturale de testosteron.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Enantat Hilma Biocare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *