Reducere!

Trenbolon Acetat

25,00 lei 20,00 lei

Pret: 20 lei

Cantitate: 1 fiola de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Trenbolon Acetat

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Descriere

Ce este Trenbolon Acetat?

Trenbolon acetat este cel mai puternic steroid injectabil, fiind si printre cei mai utilizati steroizi. Este folosit atat ca si constructor de masa musculara de calitate, cat si pentru definire musculara.

Efectele androgenice si anabolice sunt uriase dar in acelasi timp lipsit de activitate estrogenica. Din acest motiv el este ideal pentru cei ce urmaresc sa isi dezvolte masa musculara si forta fara retentie de apa. Aspectul muschilor in timpul utilizarii de trenbolon acetat este extrem de diferit decat in cazul altor steroizi, muschii sunt duri si foarte vascularizati.

Scorul anabolic este 500 fata de testosteron 100, mai exact fiind de 5 ori mai puternic decat testosteronul. In timpul administrarii de trenbolon acetat nivelul de IGF-1 in muschi creste, la randul lui  IGF-1 fiind si el un hormon foarte anabolic. Pe langa acest efect el mai sensibilizeaza celulele musculare satelit ce au rolul de a reface si creste celule musculare.

Cand se poate utiliza Trenbolon?

Trenbolon acetat este ideal in perioadele de definire deoarece el se leaga si de receptorii hormonilor glucocorticoizi, ei fiind responsabili de distrugerea celulelor musculare ( catabolism). Facandu-i inactivi catabolismul muscular in perioada de definire nemaifiind o problema.

Pe langa aceste efecte uimitoare pe care le are Trenbolon acetat s-a descoperit un alt efect foarte folositor sportivilor. Este vorba de eficientizarea hranirii si absorbtiei mineralelor. In timpul studiului pe animale s-a descoperit ca fara a fi schimbata dieta masa musculara lina a crescut, iar mineralele au fost absorbite mai bine ceea ce a ajutat animalele sa se mentina mai sanatoase pe perioada ciclului.

Doza optima: 200-400 mg/saptamana

Durata ciclului: 6-8 saptamani

Cicluri: fiind un steroid versatil poate fii folosit atat in perioadele de acumulare de masa musculara cat si in perioadele de definire.

Pentru masa musculara se poate folosi impreun cu Testosteron, Danabol, Anapolon, Halotestin.

Iar in perioadele de definire impreuna cu Primobolan, Winstrol, Anavar sau Equipose.

Timpul de detectie: acest indice este util sportivilor de performanta. Cei care doresc sa stie in cat timp acest steroid nu mai este detectabil la teste. Trenbolon acetat este detectabil timp de 5 luni de la ultima administrare.

Terapie post ciclu: la terminarea ciclului se recomanda se se utilizeze Clomed si Tamoximed pentru refacerea proprie de testosteron.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trenbolon Acetat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *