Reducere!

Trenbolon enantat Hilma Biocare

230,00 lei 220,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 10 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: Trenbolon enantat

Producator: Hilma Biocare

Trenbolon enantat Hilma este un steroid anabolic androgen de o inalta calitate. Acest steroid este folosit de catre culturisti pentru a dezvolta masa musculara si pentru a creste apetitul. Este considerat cel mai puternic steroid, avand un rating anabolic si androgenic de 5 ori mai mare decat testosteronul. Are un impact considerabil si asupra cresterii fortei, multi powerlifteri si halterofili folosindu-l in perioada precompetitionala.

Trenbolon Enantat Hilma, efecte pozitive

Folosind acest preparat veti avea urmatoarele beneficii:

  • crestere semnificativa a masei musculare
  • arderea grasimii corporale (se datoreaza activarii sintezei hormonului de crestere)
  • cresterea libidoului si a dorintei sexuale
  • creste nivelul de IGF-1
  • reduce concentratia de hormoni de stres (cortizol, hormoni ce distrug masa musulara)
  • crestere semnificativa a fortei
  • creste retentia de azot din muschi
  • densitate musculara imbunatatita

Administrare Trenbolon Enantat

Nu este recomanda folosirea trenbolonului singur, ci impreuna cu testosteron, pentru a evita efectele secundare create de suprimarea testosteronului natural. Acesta nu este un steroid pentru incepatori sau pentru femei, acesta este un steroid pentru cei ce au facut mai multe cicluri de steroizi pana acum. Femeile nu il pot folosi din cauza efectelor androgenice puternice pe care le are trenbolonul, ceea ce ar duce la o virilizare vizibila.

Doza recomandata este de 300 mg/saptamana, nu folositi doze mai mari cu speranta de a avea efecte mai rapide si mai vizibile. Aceasta este o doza ce nu implica efecte secundare puternice. Pentru a vedea cum reactioneaza organismul, este indicat sa se inceapa cu doze mici, si sa fie crescuta treptat doza. In acest fel vom putea vedea cum reactioneaza corpul, si daca e nevoie chiar sa oprim administrarea preparatului. Durata unui ciclu trebuie sa fie de aproximativ 6-8 saptamani, iar la terminarea ciclului trebuie inceputa o terapie de recuperare.

Desi este un “super” steroid, acesta vine si cu o serie de efecte negative. Cele mai des intalnite sunt:  insomnie, cresterea tensiunii arteriale, agresivitate crescuta, acnee si chelie. Aceste efecte secundare de obicei nu apar atunci cand se respecta doza si durata ciclului. Acestea apar de obicei cand se face abuz  sau cand acea persoana este predispusa la aceste efecte secundare.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trenbolon enantat Hilma Biocare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *