Winstrol Sterling Stanozolol

80,00 lei

Pret: 100 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10 mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Producator: Sterling Knight Pharmaceuticals

 

Categorie:

Descriere

Ce este Winstrol Sterling?

Winstrol Sterling (stanozolol) este denumirea comerciala pentru steroidul stanozolol. Aceasta denumire a fost prima folosita pentru acest steroid, si a ramas denumirea reprezentativa. Se mai poate gasi de vanzare si sub denumirea de Stromba, Strombaject, Winstrol depot.

Winstrol Sterling ( stanozolol) se gaseste atat sub forma de pastile cat si sub forma injectabila, ambele variante fiind foarte utilizate de sportivi. Se foloseste adesea pe langa alti steroizi, si mai rar singur. Este considerat unul dintre cei mai cunoscuti steroizi din lume, si cel mai folosit steroid de atletii care isi doresc definire si crestere musculara fara depunere de grasimi.

Cum actioneaza stanozolol?

Stanozolol este un derivat al dihidrotestosteronului (DHT), dar cu activitate androgenica mai scazuta. Promoveaza mai mult castigurile in masa musculara decat efectele androgenice. Cel mai adesea este utilizat in cicluri impreuna cu Testosteron propionat, Primobolan, Boldenon sau Trenbolon, in cicluri ce urmaresc cresterea masei musculare de calitate si definirea.

Recent a fost adaugat ciclurilor de steroizi, cu scopul de a diminua SHBG ( sex hormon binding globulin), proteina transportatoare a testosteronului. Aceasta proteina este un inamic al culturistilor, deoarece el se leaga de testosteron si il dezactiveaza. Atunci cand nivelurile de SHBG sunt scazute in organism, nivelul de testosteron liber este crescut, si atunci se simt efectele lui anabolice si androgenice.

S-au raportat niveluri scazute de SHBG cu 50%, chiar si la doze mici de stanozolol.

Aceste steroid poate fii folosit atat de barbati cat si de femei, deoarece efectele lui sunt blande in comparatie cu al altor steroizi.

Rezutatele obtinute in urma ciclului cu winstrol sunt: aspect dur si definit al muschilor, elimina apa, dezvolta masa musculara de calitate si creste forta.

Aromatizarea nu este o problema in timpul ciclului, pentru ca la nici o doza el nu se aromatizeaza.

Doza optima: 20- 50 mg/ zi

Durata ciclului: se recomanda sa se foloseasca in cicluri de aproximativ 6 saptamani, impreuna cu un hepatoprotector.

Winstrol Sterling stanozolol fiind un steroid foarte popular creste si riscul de a fii contrafacut, de aceea este foarte important sa cumparam doar steroizi originali.

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Winstrol Sterling Stanozolol”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *