top 10 cei mai eficienti steroizi

Top 10 cei mai eficienti steroizi anabolizanti

In acest articol va prezint top 10 cei mai eficienti steroizi anabolizanti. Cei mai eficienti steroizi nu inseamna intotdeauna si cei mai buni, deoarece acestia vin si cu o serie de efecte secundare. Cei ce folosesc aceste anabolizante sunt utilizatori cu experienta care sunt informati despre efectele secundare ale acestor preparate.

Steroizii actioneaza prin cresterea vitezei sintezei proteice, iar in acest fel utilizatorul poate acumula masa musculara mult mai repede. O mare parte dintre acestia sunt pe baza de testosteron sintetic sau derivati ai acestuia. In mod natural organismul produce acesti hormoni dar in doze mult mai mici. Ceea ce face imposibil ca masa musculara si forta sa creasca peste o anumita limita. La fel si in cazul definirii musculare, nici aceasta nu poate fi dusa la acelasi nivel ca si atunci cand se folosesc anabolizante. In timpul unui ciclu de definire muschii au un aspect dens, dur si fara retentie de apa.

Cu ajutorul lor antrenamentele pot fi duse peste limita, intensitatea si randamentul sunt la maxim, iar recuperarea dupa antrenamente va fi mult mai rapida. Pentru a avea rezultate maxime dieta si odihna au un rol foarte important in timpul ciclului.

Cel mai mai puternic steroid oral este:

1.Anapolon (oximetalon)

Cu ajutorul acestui steroid se poate acumula pana la 30 de kilograme intr-o perioada relativ scurta, un ciclu cu Anapolon se intinde pe o perioada de maxim 6 saptamani. Nu se recomanda utilizarea lui peste aceasta perioada de 6 saptamani, efectul incepe sa scada si pot aparea efecte secundare serioase.

Dozare Anapolon

Doza recomanda de specialistii din domeniu este de 50-100 mg/zi. Un incepator nu are voie sa depaseasca la primul ciclu 50 mg/zi. Administrarea se face o singura data pe zi, deoarece o perioada de viata mai lunga. Cei avansati pot ajunge si la doza de 100 mg/zi, dar este obligatoriu sa se inceapa cu o pastila pe zi in prima saptamana, iar apoi se creste pana la 2 pastile pe zi, dar fara sa se depasesca 6 saptamani de utilizare.

Efecte secundare

Efectele secundare ce pot fi intalnite atunci cand folosim Anapolon sunt: ginecomastie, cresterea parului nedorit, probleme erectile si acnee. De obicei aceste efecte apar persoanelor predispuse sau celor ce abuzeaza de substanta.

Denumiri comerciale

Preparatul este cunoscut in Spania ca Oxitosona 50 iar in Marea Britanie si in Romania Anapolon 50.

2. Testosteron Cipionat

Testosteron Cipionat este un steroid injectabil care este regasit si in organism dar in cantitati mai mici. In practicile medicale, doctorii il prescriu persoanelor ce au un nivel scazut de testosteron in corp. Sportivii il folosesc in doze mult mai mari, scopul fiind cresterea masei musculare. Rezultale obtinute in urma unui ciclu cu testosteron cipionat sunt o masa si o forta musculara rapida si vizibila.

Testosteron Cipionat dozaj

Pentru un incepator se recomanda folosirea a 250 mg/saptamana, timp de 10 saptamani. Cei ce sunt avansati pot folosi pana la 1000 de mg/saptamana pe o perioada de maxim 12 saptamani.

Efecte secundare ale Testosteronului Cipionat

Cel mai des efect secundar al acestui steroid este agresiunea. Acest efect secundar apare mai ales daca se incepe cu o doza prea mare, corpul nefiind obisnuit cu asa mult testosteron. Pot aparea efecte secundare de natura estrogenica si androgenica. Efecte secundare asupra ficatului nu exista, deoarece aceste se gaseste in mod natural in organismul nostru.

Denumiri comerciale

Putem gasi testosteron cipionat de vanzare si cu alte denumiri comerciale. Cele mai cunoscute sunt: Cipiomax, Testosteron C, Andro Cyp.

3.Danabol (metandienona)

Dupa Anapolon este al doilea cel mai puternic steroid oral. Este cunoscut si folosit de sportivi din mai multe ramuri sportive, datorita promovarii cresterii masei musculare si a recuperarii rapide dupa efort.

Dozaj Danabol

Exista Danabol cu o concentratie de 10 mg si cu 50 mg. Doza optima este de 25-50 mg/ zi. Un incepator nu are voie sa depaseasca 25 mg/zi, iar un avansat 50 mg/zi. Durata unui ciclu este de maxim 6 saptamani.

Efecte secundare Danabol

Cele mai intalnite efecte secundare ale danabolului sunt retentia de apa si ginecomastia. Din cauza acestor efecte secundare nu este un steroid recomandat in perioada de definire. Desi grasimea poate fi la un nivel foarte scazut, datorita retentiei de apa nu se vede strierea foarte bine. Aceste efecte pot fi combatute intr-o oarecare masura daca se foloseste concomitent un anti-estrogen.

Denumiri comerciale

Cele mai cunoscute denumiri sunt: Dianabol, Naposim, Metan, Dbol si Vetanabol. In Romania a fost produs pentru multi ani sub denumirea de Naposim de catre compania farmaceutica Terapia Cluj.

Pareri Danabol

Majoritatea parerilor sunt pro, din acest motiv a ajuns unul dintre cei mai populari si folositi steroizi din lume. Majoritatea sportivilor incep cu acest produs, considerandu-l ideal pentru primul ciclu cu steroizi.

4. Deca-durabolin ( Nandrolon decanoat)

Deca-durabolin este al doilea steroid injectabil ca popularitate dupa testosteron. In majoritatea ciclurilor pentru masa se regaseste si acest preparat. Eficienta sa este foarte buna, cu doze mici s-au inregistrat cresteri bune. Nu apar efecte secundare de natura estrogenica, acest lucru este util persoanelor ce sunt predispuse la ginecomastie.

Dozaj Deca-durabolin

Doza optima se situeaza intra 200-600 mg/zi, iar durata unui ciclu poate ajunge pana la 12 saptamani. Avand o perioada lunga de actiune, el poate fi administrat o singura data pe saptamana. Majoritatea sportivilor il impart in doua administrari, mai ales cei ce folosesc doze mari. O injectie luni iar cealalta joi.

Efecte secundare Deca-Durabolin

Deca-durabolin nu se foloseste niciodata singur, deoarece inhiba productia naturala de testosteron si in acest fel apar probleme erectile. Pot aparea si efecte de natura androgenica cum ar fi ten gras, acnee sau efecte de masculinizare in cazul femeilor.

Denumiri comerciale

In Romania este cunoscut sub numele de Deca sau Nandrolona D.

5. Sustanon (mix de testosteron)

Utilizarea acestui tip de mix este foarte utilizata datorita eficientei mai ridicate pe care o are fata de un testosteron simplu. Datorita mixului de 4 esteri, acesta actioneaza mai rapid si se mentin niveluri mai constante de substanta in sange. Cand se utilizeaza acest preparat efectele pozitive pe care le va observa utilizatorul sunt: cresterea fortei, a masei musculare si o recuperare rapida dupa efort. Se foloseste atat in ciclurile pentru definire cat si in cele pentru masa. Se asociaz Deca-durabolin, Trenbolon, Danabol sau Anapolon.

Dozaj Sustanon

Se administreaza o data la 10 zile, iar doza trebuie sa fie intre 250-1000 mg/saptamana. Nu se recomanda depasirea acestei doze, deoarece pot aparea efecte secundare.

Efecte secundare Sustanon

Atunci cand se utilizeaza Sustanon pot aparea urmatoarele efecte secundare: ginecomastie, cresterea parului, calvitie, acnee, ten gras sau inhibarea productiei naturale de testo.

Recenzii Sustanon

Majoritatea sportivilor il considera cel mai eficient anabolizant pe baza de testosteron. Castigurile pot ajunge pana la 15 kilograme intr-un ciclu, iar masa musculara acumulata este de o calitate buna, fara retentie de apa si grasime.

6. Testosteron enantat

Aceasta este varianta sintetica a hormonului din corpul nostru numit Testosteron. A fost sintetizat prima data de compania farmaceutica Schering, si a fost comercializat sunt denumirea de Testoviron. Atat timp cat se foloseste o doza normala, acesta are multe efecte pozitive asupra organismului. Cele mai cunoscute efecte pozitive sunt: o stare psihica imbunatatita, cresterea potentei, energie crescuta, pofta de viata.

Sportivii il folosesc in doze mai mari deoarece are capacitatea de a creste sinteza proteica, ceea ce rezulta cresterea masei musculare.

Dozaj Testosteron Enantat

Pentru un raport bun intre efectele pozitive si cele negative se recomanda sa nu se depaseasca doza de 1000/mg pe saptamana. Datorita esterului enantat ce se elibereaza treptat in sange, administrarea se poate face rar, o data la 10 zile. Pentru incepatorii ce sunt la primul ciclu se recomanda o doza maxim de 250 mg pe o perioada de 10 saptamani.

Decat cei avansati pot folosi doze mai mare, dar si pentru ei este obligatoriu dupa maxim 12 saptamani sa opreasca tratamentul. La terminarea ciclului trebuie folosite produsele specifice din terapia post ciclu. Aceasta terapie trebuie folosita din doua motive: impiedica pierderea masei musculare si reface productia naturala de testo. O terapie post ciclu specifica dureaza aproximativ 4 saptamani, in acest timp refacerea va fi 100% completa.

Daca se face abuz de acest steroid anabolizant riscul cel mai mare este ca apoi chiar daca se folosesc terapii de recuperare, revenirea sa nu fie 100%.

Efecte secundare

Acestea depind foarte mult de doza folosita si de timpul de folosire. Daca s-au folosit doze normale si nu sunteti predispusi la unele efecte secundare, sunt sanse mari sa il puteti folosi in maxima siguranta. Cele mai intalnite efecte secundare sunt: agresivitate, irascibilitate, dereglari de libidou, ginecomastie.

Denumiri comerciale

In romania cele mai folosite denumiri sunt: Testosterona E, Testosteron Depo, Testoviron sau Testex.

Recenzii Testosteron Enantat

Majoritatea culturistilor spun ca acesta este steroidul de baza in timpul unui ciclu pentru masa musculara. Efectele resimtite sunt: o pompare extrema, recuperare rapida dupa antrenament, cresterea fortei.

7. Oxandrolon (Anavar)

Este un steroid anabolizant extrem de eficient si sigur. Are cele mai putine efecte secundare, este folosit atat de sportivele ce practica fitness cat si de catre culturisti. Se foloseste si pentru slabire, avand efect direct asupra arderii grasimilor. Cresterea fortei si a masei se resimte din primele zile de utilizare. Castigurile sunt de calitate si se mentin dupa terminarea ciclului. Poate fi folosit atat singur cat si impreuna cu alti steroizi injectabili. Nu se recomanda folosirea mai multor steroizi orali impreuna, efectul toxic fiind prea mare asupra ficatului.

Oxandrolon dozaj si administrare

De obicei dozele sunt cuprinse intre 20-80 mg/zi, in cicluri de maxim 8 saptamani. Desi este un steroid sigur se recomanda sa nu se faca abuz de el, nici ca doza nici ca perioada de utilizare. Pentru femei o doza de 20 mg/zi este suficienta, pe o perioada de maxim 6 saptamani.

Oxandrolon efecte secundare

Rareori in cazul barbatilor apar efecte secundare. Femeile sunt predispuse la unele efecte secundare daca folosesc doze mai mari de 20 mg/zi sau pe perioade foarte lungi. Efectele secundare ce se pot intalni la femei sunt: cresterea clitorisului, cresterea parului si o voce mai groasa.

Pareri despre Oxandrolon

Atat barbatii cat si femeile sustin ca este unul dintre cei mai buni steroizi, deoarece efectele pozitive sunt vizibile iar cele negative inexistente, atat cat este folosit cu precautie.

Cumpara Oxandrolon online

e-steroizi.com vinde Oxandrolon de la Balkan Pharmaceuticals, Hilma Biocare si Sterling Anglia. Aceste produse sunt 100% originale, avand coduri de verificare.

8. Trenbolon Acetat

Dintre toti steroizii injectabili Trenbolon Acetat este cel mai puternic. Efectul sau este foarte rapid si foarte puternic. Nu se recomanda incepatorilor. Acesta este un preparat folosit in mod special de sportivii de perfomanta sau cu experienta in utilizarea steroizilor. Din punct de vedere anabolic si androgenic raportul este de 500/500. Forta, masa si definirea se imbunatatesc considerabil in perioada ciclului.

Administrare Trenbolon Acetat

Datorita puterii foarte mari pe care o are este absolut necesar sa nu se depaseaza dozele recomandate. Doza normala este de 50-100 mg la doua zile. Durata unui ciclu este de maxim 12 saptamani.

Efectele secundare ale Trenbolonului Acetat

Acesta nu se aromatizeaza chiar daca se folosesc doze mari. Ginecomastia nu da batai de cap nici macar persoanelor sensibile la estrogen. Se incepe terapia post ciclu la 3 zile de la ultima injectie. Un PCT dupa trenbolon ar trebui sa arate asa:

  • Saptamana 1 – 100 mg Clomid/zi + 20 mg Tamoxifen
  • Saptamana 2 – 50 mg Clomid + 20 mg Tamoxifen
  • Saptamana 3 – 50 mg Clomid + 20 mg Tamoxifen
  • Saptamana 4 – 20 mg Tamoxifen

Pareri Trenbolon Acetat

Culturistii il considera un steroid extrem de versatil. Poate fi folosit pentru orice scop, atat in perioada precompetionala cat si in in perioada de masa.

9.Primobolan

Acest steroid se foloseste in perioada de striere, dar si in perioada de masa. Nu este foarte utilizat in perioada de masa pentru ca acumularile nu sunt foarte rapide, datorita faptului ca nu retine apa. In acelasi timp arde in mod direct grasimile si contribuie la eliminarea apei. Aspectul muschilor este striat si dens asemanator cu aspectul unui culturist inainte de competitii.

Administrare Primobolan

Doza saptamanala trebuie sa fie una destul de mare ca efectele sa fie vizbile. O doza de aproximativ 800 mg/saptamana este recomanda. Durata unui ciclu trebuie sa fie mare de pana la 16 saptamani. Pentru varianta orala doza este de 75 mg/zi. Acest steroid poate fi folosit si de catre femei, ele pot folosi intre 10 si 20 mg/zi.

Efecte secundare

Nu are efecte secundare pronuntate. Din acest punct de vedere este considerat unul dintre cei mai siguri steroizi, dupa anavar.

10. Winstrol (Stanozolol)

Steroidul preferat al atletilor si al ciclistilor. Acesta creste rezistenta, arde grasimile, elimina apa si ajuta la o recuperare mai rapida dupa antrenament.

Administrare

Se foloseste atat de femei cat si de barbati, doza pentru barbati este de 50 mg/zi, iar pentru femei 5-15 mg/zi.

Efectele secundare ale Winstrolului

In cazul variantei orale el poate deveni toxic pentru ficat atunci cand se folosesc doze mari pe o perioada lunga de timp. Un alt efect secundar de care se plang utilizatorii este ca dupa o perioada apar dureri ale articulatiilor.

Denumiri comerciale

Cele mai comune denumire sunt Stromba, Strombafort, Winny, Stanozolol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *